Jim Bakkum komt na tien jaar met nieuwe plaat

Opmerkelijk
Jim Bakkum komt na tien jaar met nieuwe plaat
Opmerkelijk

Jim Bakkum komt na tien jaar met nieuwe plaat

Jim Bakkum komt na tien jaar met nieuwe plaat

Hij is qua muziek even out of the picture gebleven, maar is nu weer terug van weggeweest: onze eigen Jim Bakkum brengt een nieuw nummer uit. Dit nadat in 2014 voor het laatst een plaat van hem verscheen.

Zomers sfeertje

Het nummer heet Jij bent meer dan een deel van mij, en brengt ons spontaan in een zomers sfeertje. Toen Jim op Instagram de preview van zijn nummer deelde gaf hij aan eigenlijk langer te hebben willen gewacht hiermee, maar zei hij dat het zonnetje scheen en hij er 'NU' zin in had.

F%ck it

De rest van het bijschrijft luidt: 'VOLGENDE MAAND! Ik dacht eerst, ik wacht nog even met een teaser delen, maar f%ck it. Het zonnetje schijnt en ik heb er NU zin in. Volgende maand (datum volgt zsm) komt mijn allereerste solo single in bijna 10 jaar uit. En ik had zin in up, happy en oldskool R&B vibes, waar ik zo’n fan van ben. Hebben we daar niet allemaal zin in?! 😁 Niemand om me heen weet dat ik dit deel, maar nu kan ik dus ook lekker niet meer terug… Volgende maand: Jij Bent Meer Dan Een Deel Van Mij'.

Reacties

In de video zien we Jim die in de auto vrolijk mee blèrt met zijn nieuwe chanson. Zijn volgers hebben duidelijk veel zin om binnenkort hetzelfde te doen. 'Eindelijk!! Ik kan niet wachten', 'ben benieuwd naar de volledige plaat' en 'zudde hebbe ons Timberlake van de lage landen' zijn maar een paar voorbeelden van de berg aan positieve reacties. Ze zullen wel nog even geduldig moeten zijn tot het complete nummer online komt volgende maand.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties