Martien Meiland keihard genaaid door gemeente Noordwijk

Show & Tel
Martien Meiland keihard genaaid door gemeente Noordwijk
Show & Tel

Martien Meiland keihard genaaid door gemeente Noordwijk

Martien Meiland keihard genaaid door gemeente Noordwijk

Het is drama in huize Meiland: de dag voor het openen van hun pension, Code Rosé, krijgt de familie te horen dat de gemeente toch geen vergunning leent voor hun nieuwe project. Martien is in tranen.

Bloed, zweet en tranen

Maandenlang heeft het gezin zich bloed, zweet en tranen gewerkt om hun nieuwe B&B helemaal op en top te maken. Maandenlang konden mensen al reserveren via hun website, die zo veelbelovend was dat het hele pension de komende periode al volgeboekt staat. Maar het hele plan valt bij deze in duigen: gisteren liet Martien weten dat ze diezelfde dag van de gemeente Noordwijk te horen kregen dat het feest niet doorging.

Drama

Één groot drama, want vandaag zou de opening zijn van het hele spektakel. Een emotionele Martien geeft dit door. 'Wij mogen geen gasten ontvangen', vertelt hij vandaag aan Aran Bade. Dit omdat de eigenaars van het pension er zelf blijkbaar daadwerkelijk moeten wonen. De Meilandjes wilden het concept verkopen als een soort self service- boetiek. Zo was het plan dat gasten zelf hapjes en drankjes zouden kunnen afrekenen bij een kassasysteem dat 24/7 open is. Zelfs het in- en uitchecken was geheel zelf te regelen. Maar dat vindt de gemeente blijkbaar toch niet professioneel genoeg en steekt hier daarom een stokje voor.

Tijdelijke oplossing

'Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen', vertelt Maxime Meiland. De tijdelijke oplossing van het gezin? Martien trekt in de woonruimte van het pension en gaat daar op een houtje bijten. Zo zouden gasten toch ontvangen kunnen worden. 'Wij moeten die gasten toch ontvangen? Die kunnen wij niet annuleren', zegt Martien. Vooralsnog is het nieuwe avontuur van de Meilandjes dus nog niet gestrand.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties