Ali B levenloos aangetroffen in zwembad

Show & Tel
Ali B levenloos aangetroffen in zwembad
Show & Tel

Ali B levenloos aangetroffen in zwembad

Ali B levenloos aangetroffen in zwembad

De laatste tijd hangt er ontzettend veel mysterie rondom Ali B. Toen de hele bombarie rondom The Voice losbarstte, vluchtte hij met zijn staart tussen zijn benen naar Dubai. Later spotte een spion van Coldeweijer hem meerdere keren rondom zijn woning in Almere. Nu plaatst Ali zelf een verdraaid vreemd filmpje op TikTok waarin hij levenloos ronddobbert in een willekeurig zwembad.

Diep gezonken

De rapper heeft nog een steeds een zaak tegen hem lopen wegens vermeend seksueel misbruik. Het gaat om twee gevallen van verkrachting en één van aanranding. In de tussentijd zou hij zich verplaatsen van het protserige Dubai naar het iets minder royale Almere. Ook wordt er beweerd dat hij een huis laat bouwen in Marokko om daar uiteindelijk voorgoed te vertoeven. Waar hij nu precies zit blijft een raadsel, maar hij is in ieder geval diep gezonken.

2 minuten stilte

"Even tot rust komen met mijn gedachten”, schrijft de praatjesmaker bij beelden vanuit een zwembad. Mogelijk behaalt hij in deze video wel een nieuw record: sinds 1981 is hij nooit eerder zo lang stil geweest. In het filmpje ligt hij namelijk als een stuk aangespoeld drijfhout op zijn buik met zijn hoofd in het water. Maar liefst 2 minuten blijft hij ondergedoken zonder naar adem te hoeven happen. Je kan van hem zeggen wat je wilt, maar de man heeft de longinhoud van een volwaardige potvis.

Genadeloze kijkers

Op TikTok reageert het publiek smakelijk. Een enthousiasteling moedigt Ali aan om zijn grenzen nog iets te verleggen: "Probeer dat eens 15 min." Een ander wilt hem alvast een teleurstelling besparen: "Nee, er zijn geen minderjarigen op de bodem." Er is ook iemand die zich wél bekommert om de drenkeling: "Leef je nog neef?"

Hieronder kun je genieten van de beelden van een maar liefst 120 secondes lang zwijgende Ali B.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN