'André Hazes gaat trouwen'

Show & Tel
'André Hazes gaat trouwen'

'André Hazes gaat trouwen'

'André Hazes gaat trouwen'

Lange tijd konden ze de status van 'knipperlichtrelatie' maar niet ontstijgen, maar daar lijkt verandering in te komen. André Hazes gaat zich binnenkort in het echt verbinden met de vrouw van zijn dromen.

Voor altijd met Monique

In de Videoland-documentaire over het leven van de zanger kon hee Nederland zien hoe hij Monique, met wie hij al een zoontje heeft, langzaam weer in zijn armen sloot. Tot een huwelijk kwam het echter niet, tot groot verdriet van Monique. Wel hebben de twee nu een manier gevonden 'die voor hun werkt'.

'Gaat echt gebeuren'

André werkt momenteel volop aan een nieuw album en wordt nog steeds gevolgd door een cameraploeg, want naar verluidt komt er een tweede deel van de documentaire. Volgens Yvonne Coldeweijer wordt deze docu gemaakt om toe te werken naar het gelukkige sprookjeshuwelijk: "In de docu deel twee leven we dan alsnog toe naar de liefdeshereniging en bruiloft. Er moet wel iets gebeuren in deel twee natuurlijk, anders kreeg hij het niet verkocht. is geen grap. Gaat echt gebeuren in deel twee."

Mogelijk heeft André daarom alvast een nieuw huis gekocht.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties