Badr Hari ruilt vrouw na 7 jaar huwelijk in voor de kinderoppas

Show & Tel
Badr Hari ruilt vrouw na 7 jaar huwelijk in voor de kinderoppas
Show & Tel

Badr Hari ruilt vrouw na 7 jaar huwelijk in voor de kinderoppas

Badr Hari ruilt vrouw na 7 jaar huwelijk in voor de kinderoppas

Er is een trend gaande op Instagram waarin BN’ers een kort vragenlijstje invullen onder het mom van 'a little bit about myself'. Het gaat om koetjes en kalfjes-geneuzel als hun favoriete muziekgenre en lievelinsgerecht. Één vraag die ook standaard in het lijstje staat, is wat hun huidige ‘status’ is. Maar in plaats van ‘getrouwd’ in te vullen, geeft de vrouw van Badr Hari een erg opvallend antwoord.

Ook Daphne Hari dook op de social media-trend ‘a little bit about myself’. Daardoor weten we nu dat de blonde schone maar liefst 1.80 is, een bescheiden schoenmaat 40 heeft en graag prikwater met een citroentje drinkt. Opvallend is het antwoord dat ze invult bij ‘status’. Daar staat namelijk dat Dahphe ‘altijd druk’ is. Of doelt ze op haar vent? Die schijnt namelijk zijn handen vol te hebben aan de babysitter.

Affaire

Een tijdje terug lekte roddelkanaal Juicechannel dat Badr een affaire zou hebben met de kinderoppas. Daphne en Hari hebben maar liefst 5 telgen rondlopen en daar kunnen ze overduidelijk wel wat hulp bij gebruiken. Het is de meest flauwe cliché, maar Badr is nu dus op de nanny geklommen: "Eefje is een bekende van de familie en is volgens onze bronnen bevriend met zijn nichtje. Hierdoor is ze met Badr en Daphen in aanraking gekomen en is ze daar gaan babysitten. Dit is uiteindelijk uitgelopen op een affaire met Badr."

Erg zwaar

Juicechannel vervolgt: "Daphne is uiteindelijk achter deze affaire gekomen. Zij heeft Eefje toen ontvolgd op Instagram. Echter accepteert Daphne het wel. Ze zou namelijk niet willen dat haar kinderen opgroeien met gescheiden ouders. Ze geeft aan dat ze het opvoeden van 5 kinderen erg zwaar vindt."

Gaat niet goed

Tot voor kort hielden Daphe en Badr nog de schone schijn op. Tenminste, ze lieten iedereen in de veronderstelling dat alles koek en ei is en ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Dat Daphne nu deze opvallende vragenlijst op Instagram post, is het eerste teken dat het echt niet lekker gaat en ze het niet langer wil verzwijgen.

Juicechannel herplaatst het bericht van Daphne en maakt meteen een sneer naar haar overspelige vent:

Badr Hari ruilt vrouw na 7 jaar huwelijk in voor de kinderoppas
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties