BN'er doet bizarre onthulling: 'Ik kak in mijn hand'

Show & Tel
BN'er doet bizarre onthulling: 'Ik kak in mijn hand'
Show & Tel

BN'er doet bizarre onthulling: 'Ik kak in mijn hand'

BN'er doet bizarre onthulling: 'Ik kak in mijn hand'

Tamara (42), bekend van de realityserie The Real Housewives of Amsterdam, doet een bizarre onthulling in haar podcast GeenFilter met RTL Boulevard-presentator Farja. Zo heeft ze naar eigen zeggen een ludieke tactiek ontwikkeld om haar partner niet te confronteren met het geluid van haar ontlasting. "Ik deed het gewoon in mijn hand!"

In de gemanicuurde hand

De realityster vertelt dat ze op een gegeven moment 11 jaar lang dezelfde partner had, maar ten alle tijden wilde voorkomen dat hij haar producties op de porseleinen troon kon horen. Ze is namelijk van mening dat het plonzende geluid 'niet vrouwelijk' is. Wanneer Tamara een grote boodschap deed, probeerde ze dus met man en macht de portie decibellen te reduceren tot een minimum. Hoe? Door maar liefst 11 jaar lang in haar gemanicuurde hand te kleien.

Een vlotje

Ze vertelt dit in een podcastgesprek met realitybink Farja en andere 'real housewive' Maria. Die komen werkelijk niet meer bij na de onthulling van Tamara. De twee kunnen niet begrijpen waarom je zoiets zou doen. Maria vraagt vervolgens waarom Tamara niet gewoon 'een vlot' bouwt: een geluiddempend bedje van wcpapier in het toilet dat de klap opvangt. Dat blijkt een concept te zijn dat langzaam tot Tamara moet doordringen. "Ja, dat kan ook,'' zegt ze uiteindelijk.

Bekijk het gestoorde fragment hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties