Chantal Janzen over beelden keizersnede: 'Heb iedere stap op de foto'

Show & Tel
Chantal Janzen over beelden keizersnede: 'Heb iedere stap op de foto'
Show & Tel

Chantal Janzen over beelden keizersnede: 'Heb iedere stap op de foto'

Chantal Janzen over beelden keizersnede: 'Heb iedere stap op de foto'

De zoon van Chantal Janzen is vandaag vijftien jaar geworden en dat moet natuurlijk worden aangekondigt in een kleverige post op Instagram. De presentatrice deelt een kiekje waarin ze nog in het ziekenhuisbed ligt met de (toen) pasgeboren James in haar tengels. Máár, voor de liefhebber is er ook nog een expliciet fotoalbum. "Heb iedere stap van de keizersnede!"

'Spatte uit elkaar van trots'

Precies vijftien jaar geleden is James uit de buikwand van het musicalmokkel gesneden. Dat kan Chantal zich nog heugen als de dag van gisteren: "Ik had een geplande keizersnede, daar hadden we voor gekozen want onze baby zat andersom, met het hoofd boven. Om 07.45u werden we naar de operatiekamer gebracht, en daar werd ons aangeboden of ‘n aanwezige arts in opleiding foto’s zal maken met ons meegebrachte fototoestelletje. Om 08.25u werd de leukste liefste mooiste baby geboren: James. James was de allermooiste liefste baby, en ik spatte uit elkaar van trots." Jaloersmakend dat precies Chantal nou weer de liefste en de leukste baby moet krijgen. Die meid heeft ook werkelijk alles.

Chantal klapt nogmaals uit elkaar

Het slijmerige pleidooi vervolgt: "Hier thuis horen ze het verhaal iedere verjaardag weer gedwee doch zuchtend aan. Maar ja, ik heb geen keus joh. Want als ik kijk naar dit wezen, van nu 15 jaar oud, dan klap ik nog stééds uit elkaar van trots. Hij is nog steeds de allerallerliefste leukste knapste die er is. Met z’n grote muzikale hart en talent. Hij maakte mij voor het eerst moeder, door hem leerde ik de wereld beter kennen. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Hoeveel ik van hem hou kan ik simpelweg niet beschrijven, omdat het oneindig en ontelbaar is."

Foto's van buikholte

Het glazuur springt spontaan van je kiezen bij het lezen van zoveel zoets, maar gelukkig heeft Chantal nog een leuke verrassing in petto. "PS. Mocht iemand hier van jullie een keizersnede thuis willen uitoefenen, ik heb iedere stap op de foto,'' schrijft ze. Voor foto's van de opengereten buikholte van Janzen hoef je dus niet op het dark web te surfen. Je kan het gewoon netjes aan haar vragen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties