Coldeweijer onthult: Theo Maassen had een affaire met déze bekende vrouw

Show & Tel
Coldeweijer onthult: Theo Maassen had een affaire met déze bekende vrouw
Show & Tel

Coldeweijer onthult: Theo Maassen had een affaire met déze bekende vrouw

Coldeweijer onthult: Theo Maassen had een affaire met déze bekende vrouw

Wanneer je denkt dat het imago van de komiek al aan barrels is geslagen door de roddelpers, kiepert Yvonne Coldeweijer de laatste restanten van Theo ook nog door d'r slowjuicer. Volgens haar heeft Theo niet enkel losse handjes, maar ook een overspelige broekslang. "Er is nogal ophef over Theo Maassen in verband met huiselijk geweld, maar ook vanwege affaires,'' begint ze op haar Juicekanaal. Volgens haar heeft de podiumclown zich vergrepen aan een bekende schoonmoeder.

Schoonmoeder

Niet alleen zou Theo Maassen zijn vrouw mishandelen, hij zou haar ook nog veelvoudig bedriegen. En dan is het natuurlijk aan Coldeweijer om met namen en vunzige details te komen.

Zij stelt dat Theo is vreemdgegaan met de schoonmoeder van Anna Nooshin, filmregisseur Paula van der Oest. Zij was jaren getrouwd met regisseur Theo Boermans en met hem kreeg ze twee kinderen, waaronder acteur Thijs Boermans. Hij is nu samen met influencer Anna Nooshin.

Lange affaire

Wat weet Yvonne precies? “Oh ja, nog meer juice schiet me te binnen! Er is nogal ophef over Theo Maassen in verband met huiselijk geweld, maar ook vanwege zijn affaires…”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Ik hoorde dat hij een lange affaire heeft gehad met de moeder van Thijs Boermans! Hij speelde ook in een film van haar. Zijn vrouw Joyce is achter de affaire gekomen toen ze inlogde op de iPad.”

Gebroken neus

Is het dan de schoonmoeder van Nooshin die er indirect voor zorgde dat Theo zijn echtgenote een gebroken neus sloeg? Die zou ze namelijk hebben opgelopen toen ze bewijsstukken zocht voor zijn vreemdgaan.

Joyce zat toen echter niet op een iPad, maar op een computer, schrijft Privé. “Joyce zocht achter een computer aanwijzingen en Theo beval haar hiermee te stoppen. Toen zij weigerde, werd hij zo kwaad dat hij haar vanuit het niets een gebroken neus zou hebben geslagen.”

Stille Theo

Theo heeft tot op heden niet gereageerd op alle aantijgingen. Vandaag Inside-bobo Wilfred Genee vindt dat maar verdacht. “Ik zou dat wel doen als mijn naam ten onrechte door het slijk wordt gehaald. Dat zou jij toch ook doen?”, zei hij vorige week. Johan Derksen daarop: “Ik weet het niet.” Wilfred verbaasd: “Je zou dat dan toch hier aan tafel zeggen?” Johan dan uiteindelijk: “Natuurlijk, natuurlijk.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties