Nog een bron bevestigt huiselijk geweld Theo Maassen: 'Wisten dit al jaren'

Show & Tel
Nog een bron bevestigt huiselijk geweld Theo Maassen: 'Wisten dit al jaren'
Show & Tel

Nog een bron bevestigt huiselijk geweld Theo Maassen: 'Wisten dit al jaren'

Nog een bron bevestigt huiselijk geweld Theo Maassen: 'Wisten dit al jaren'

Er is een nieuwe bron die meldt dat het huiselijk geweld van Maassen al jaren bekend is. Het is overigens geen pietluttig bronnetje zoals een schuin-tegenover-buurman van Theo. Nee, het is niemand minder dan de complete redactie van Shownieuws. “We hebben hier jaren geleden al over gehoord.”

Theo Maassen kan zich voorlopig nergens meer vertonen, nu de Privé een WhatsApp-gesprek heeft gepubliceerd waarin zijn vrouw vertelt hoe hij haar een gebroken neus heeft geslagen. Een grote shock voor velen, maar voor de redactie van Shownieuws blijkbaar geen verrassing. Waarom deden zij niks?

'Verhaal gaat al langer'

“Het verhaal gaat al langer”, vertelt showbizzbobo Bart Ettekoven in het programma op SBS 6. Hij vervolgt: “We hebben bij Shownieuws ook een aantal jaren geleden contact gehad met een bron, een ex-minnares.”

Eén bron

Waarom heeft Shownieuws dit destijds niet gebracht? Er was niet genoeg bewijs, aldus Bart. “Eén bron, weten we allemaal, is geen bron. Omdat je het wel hebt over een gezin met kinderen, moet je het wel heel zeker weten. We hebben er toen uiteindelijk voor gekozen om het niet te brengen.”

Privé-baas Evert heeft nu wel flink wat bewijs, namelijk een 125 duizend woorden tellende WhatsApp-conversatie tussen Theo’s vrouw Joyce en zijn minnares Angela. “De vrouw van Theo weet al sinds december dat we hiermee bezig zijn en heeft nooit gezegd: ‘Je mag niet met die appjes, ik wil alleen niet dat je ze rechtstreeks publiceert.’”

Affaire

Evert heeft zich aan zijn woord gehouden. "We hebben ze daarom geparafraseerd, naverteld, en dat maakt het ook zo’n bijzondere situatie. Dat je niet naar een advocaat stapt en zegt: ‘Hoe haal je het in je hoofd om mij met die appjes te confronteren?’ Ze vond het kennelijk helemaal niet zo erg dat dit verhaal eindelijk eens naar buiten zou komen." Is ze eigenlijk nog steeds met Theo samen? Vreemd genoeg wel. "Ik denk dat dit wel een affaire is die nog even doorettert.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties