Donny Roelvink geeft update over zijn ziekte

Show & Tel
Donny Roelvink geeft update over zijn ziekte

Donny Roelvink geeft update over zijn ziekte

Donny Roelvink geeft update over zijn ziekte

Onlangs kwam er heftig nieuws uit huize Roelvink. Donny maakte bekend dat er teelbalkanker bij hem was geconstateerd en daarom direct onder het mes moet. Vandaag kwam hij met een laatste stand van zaken: er is géén uitzaaiing geconstateerd, wat eigenlijk het enige is dat je in zo'n situatie wil horen.

Donny: "De afgelopen 2 weken heb ik echt in een bizarre sneltrein gezeten, maar hopelijk is hij nu weer tot stilstand gebracht. Ik heb namelijk gisteren de uitslag gekregen van mijn tumor onderzoek en hoe gek het ook klinkt is mijn scenario het beste wat je kan hebben. Ondanks ik al te horen had gekregen dat er op de CT-scan geen verdere uitzaaiingen waren te zien was het nog wel de vraag of ik eventueel verdere na behandelingen moest krijgen. Wanneer er deze vorm van kanker wordt geconstateerd heb je twee vormen, een ‘non-seminoom’ (agressief) en een ‘seminoom’ (minder agressief)."

"Die laatste heb ik, ook heb je per soort nog een gevaar stadium waar dan bij sommige aansluitende chemotherapie nodig is. Het goede nieuws is dat ik een ‘Seminoom stadium 1’ heb waar geen chemotherapie voor nodig is! “Waakzaam wachten” zoals dat heet is wat ik nu ga moeten doen. Om de zoveel tijd check-ups en echo’s om de boel goed in de gaten te houden. Volledig “schoon” kan ik mezelf dus nog niet noemen maar dit is natuurlijk onwijs goed en geruststellend nieuws! Nogmaals de afgelopen 2 weken heeft mijn wereld echt op zijn kop gestaan. Maar mede door jullie onvoorstelbare steun heb ik mezelf erdoorheen kunnen trekken en daarom wil ik jullie met heel mij hart bedanken 🤍Dit jaar heeft voor mij veel ups en downs gekend, alleen heb ik alle downs mij nooit laten breken. Dus laat dat ook niet bij jou gebeuren 🙏🏻"

Hou je taai, Donny!

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties