Drama voor Peter Gillis: Massa is Kassa stort in

Show & Tel
Drama voor Peter Gillis: Massa is Kassa stort in
Show & Tel

Drama voor Peter Gillis: Massa is Kassa stort in

Drama voor Peter Gillis: Massa is Kassa stort in

De Avondshow met Arjen Lubach maakte gisteren een terugkeer op televisie. Het VPRO-programma, waarin Lubach de waan van de dag bespreekt en grapjes maakt, kon direct rekenen op 1,3 miljoen kijkers. Ondertussen moest campingbaas Peter Gillis bloeden.

Het ooit mateloos populaire programma 'Massa is Kassa', waarin het reilen en zeilen van de Brabantse familie Gillis en Nicol Kremers voorbij komt, trok op de maandagavond niet meer dan 605.000 kijkers op SBS, terwijl het programma een week eerder nog 723.000 SBS-klanten wist te vermaken. In televisieland een significante daling.

Peter Gillis en Nicol

Een reden voor de daling in populariteit kon niet direct worden gegeven, maar mogelijk spelen de perikelen rondom Gillis senior (aangiftes, matpartij in de kroeg, verhalen over mishandelingen, ruzie met Nicol) een reden voor de dip.

Parken

Peter lijkt zich ondertussen niet druk te maken. Op Instagram postte hij laatst nog het heugelijke feit dat "de indoor centrumvoorziening op Park Blauwe Meer volgens onze plannen weer open kan vanaf het paasweekend!" Oftewel, de Oostappen parken zijn nog steeds flink op stoom. Massa is immers kassa.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties