Ex Thomas Berge verzamelt bewijsmateriaal van mishandeling: 'Langs huisarts geweest'

Show & Tel
Ex Thomas Berge verzamelt bewijsmateriaal van mishandeling: 'Langs huisarts geweest'
Show & Tel

Ex Thomas Berge verzamelt bewijsmateriaal van mishandeling: 'Langs huisarts geweest'

Ex Thomas Berge verzamelt bewijsmateriaal van mishandeling: 'Langs huisarts geweest'

Een straatbewoner van Thomas Berge legde zijn getuigenverklaring af aan een juicekanaal: de zanger zou zijn vriendin hebben mishandeld en de politie is ter plaatse gekomen. Vierentwintig uur later reageert Thomas op de aantijgingen. Volgens hem heeft hij zélf de flikken gebeld. Hoezo dat dan?!

Volgens verscheidene sapkanalen heeft de goudblonde 'Kon ik maar even bij je zijn'-troubadour zijn ex Elianne Zweipfenning 'tegen de vlakte' gebeukt, waarna een team agenten ter plaatse kwam. Dat eerste wordt stellig door Thomas ontkent, dat tweede blijkt wél waar. De politie bevestigt ‘vanwege een incident in de relationele sfeer’ te zijn langs gegaan.

‘Pijnlijke situatie'

Volgens Elianne is er wel degelijk iets voorgevallen tussen hen. “Ik herken mij niet in de reactie van Chiel. (Echte naam Thomas Berge) Ik wil mij in de media verder niet uitlaten over deze pijnlijke situatie en wat er precies is voorgevallen. Ik beraad mij voorlopig op wat ik hier verder mee moet doen, de waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden.”

Thomas belt politie

Naast dat Thomas de mishandeling ontkent, vertelt hij aan RTL Boulevard dat HIJ degene is die de politie heeft opgetrommeld. “Op verzoek van Chiel (de echte naam van Thomas) is de politie aanwezig geweest. Zijn ex was op dat moment niet aanwezig en ook niet in de buurt. Wat relevant is, is dat het klinkklare onzin is en zware laster! Chiel is er helemaal kapot van.” Bridget Maasland snapt er niks van in de uitzending: “Waarom was die politie daar dan?” Luuk Ikink is ook in de war: “Ja, die zou hij dan hebben gebeld. Waarom dat is weten we niet. Dat hebben we wel gevraagd, maar weten we niet.”

Elianne komt met bewijs

Berge zegt dus zelf de politie te hebben gebeld. Mocht hij daadwerkelijk zijn ex hebben geslagen, zou dat natuurlijk een vreemd scenario zijn. Het verhaal van Elianne klinkt tot nu toe een stuk aannemelijker. Volgens roddelkanaal JuiceChannel is ze momenteel zelfs bewijs aan het verzamelen. “Inmiddels hebben wij nog een andere bron gesproken. Die geeft aan dat Elianne naast de blauwe plekken die ze heeft opgelopen vandaag ook nog langs de huisarts is geweest.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties