Frans Bauer zoekt ruzie met Meilandjes en noemt Montana een schaap

Show & Tel
Frans Bauer zoekt ruzie met Meilandjes en noemt Montana een schaap
Show & Tel

Frans Bauer zoekt ruzie met Meilandjes en noemt Montana een schaap

Frans Bauer zoekt ruzie met Meilandjes en noemt Montana een schaap

Een overwachts duel: Montana Meiland versus Frans Bauer. De joviale volkszanger reageerde een beetje verbaasd toen hij hoorde dat Montan hem 'een rare man' noemt. Hij heeft de familie nog nooit ontmoet en verwarde een 'Meiland' lange tijd met een herkauwend boerderijdier. "Dacht dat het een schaap was, haha!"

Frans Bauer is waarschijnlijk de enige nationale ster waarin het volk nog kan vertrouwen. Als zelf Yvonne Coldeweijer hem niet op een buitenechtelijk pleziertje kan betrappen, dan moet die man loyaler zijn dan een schoothond met verlatingsangst. Toch ziet Montana geen geschikte partner in Bauer. Ze heeft werkelijkwaar een hekel aan het 'Heb je even voor mij'-idool.

Lelijkste man

In de 2023 Met De Meilandjes Scheurkalender kroont Montana hem zelfs tot de ‘lelijkste man’. "Ik had van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: wat een rare man,'' vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend.

Frans laat zich niet kennen

Wat vindt Fransje eigenlijk van de giftige woorden van mevrouw Montana? "Kom ik op hún scheurkalender voor?”, reageert hij verbaasd in gesprek met Weekend. "Ik ken haar niet eens, heb haar nooit gesproken, nog nooit gezien ook. Dus ik zou niet weten waar dat vandaan komt. Als ik ze tegen zou komen, zou ik ze niet herkennen, haha.”

‘Ken haar niet’

Dus Bauer is geen trouwe kijker van Chateau Meiland? "Nee, ik heb nog nooit één aflevering gezien”, geeft hij toe. Dat Montana hem kennelijk hekelt doet hem dan ook niets. "Ik ken haar niet – en hoe heet die vent ook alweer… Ja, Martien. Ook niet eerder gezien en gesproken.”

Dacht dat het schapen waren

De scheurkalenderhunk heeft compleet onder een steen geleefd als het op de Meilandjes aankomt. "Ik was laatst een keer met Maris in Noordwijk, toen waren we er een weekendje samen op uit. Volgens mij hebben zij daar zo’n keet of zo waar mensen slapen. Ja, Code Rosé”, vertelt hij. "Dus Maris zegt tegen mij: ‘Hier woont Meilandje’. Ik dacht eerst dat ze het over schapen had. Een Meilandje, haha!”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties