Martien Meiland strikes again: 'rauwe mannens*ks' in openbaar bos

Show & Tel
Martien Meiland strikes again: 'rauwe mannens*ks' in openbaar bos
Show & Tel

Martien Meiland strikes again: 'rauwe mannens*ks' in openbaar bos

Martien Meiland strikes again: 'rauwe mannens*ks' in openbaar bos

Wilfred Genee heeft heel wat stof doen opwaaien met zijn Martien Meiland-stunt. Een tijdje terug las hij een passage voor uit het wraakboek van Meilandjes-rivaal Caroline van Eeden. Hierin werd uitvoerig beschreven hoe Martien aan zijn trekken komt op lokale parkeerplaatsen. Nu weet insider Valérie Lempereur te vertellen dat de vork eigenlijk heel anders in de steel steekt.

'Geen wijnen, maar n**ken!'

Aan de tafel bij Vandaag Inside is er tranen met tuiten gelachen om het hoofdstuk. René van der Gijp: “Die Caroline heeft een boek geschreven en daarin komt tot uiting dat Martien regelmatig die parkeerplaatsen bezoekt waar hij dan door die bosjes gaat struinen en dan roept hij niet: ‘Wijnen, wijnen, wijnen!’, nee, dan roept hij: ‘N**ken, n**ken, n**ken!’”

In de media ging het vooral om de parkeerplaatss*ks, maar volgens Valérie klopt dat niet helemaal, evenals Martiens bewering dat dit héél lang geleden gebeurd is. Voor de Story gaat ze op onderzoek uit en deelt ze haar ondervindingen.

Bosjes van Katwijk

Valérie beweert dat Meiland voornamelijk actief was in de bosjes bij Katwijk. En daar is Story echt hélemaal van in shock: “Dat is extra pikant, want nader onderzoek wijst uit dat er in de omgeving van deze badplaats helemaal geen als zodanig bekendstaande s*ksparkeerplaatsen zijn; van zulke plekken worden op het internet nauwgezette lijsten bijgehouden.”

Rauwe mannens*ks

Katwijk komt daar ‘op geen enkele wijze op voor’, aldus Story. “Dat betekent dus dat Martien in ‘gewone’ bosjes zijn bijna dierlijke behoefte om zonder enige formele kennismaking of het minste voorspel op welhaast rauwe wijze mannens*ks te bedrijven, gewoon binnen de gemeentegrenzen deed.”

Het roddelblad vervolgt: “Mogelijk zelfs in een gewoon woonbuurtje waar van zijn extravagante s*kslusten op loop- en fietsafstand argeloze bewoners geen weet hadden…” Dat is niet mals. Alle omwonenden van Katwijk kunnen mogelijk aanspraak doen op een schadevergoeding. Die therapie betaalt zichzelf niet, natuurlijk.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties