Giel Beelen en vriendin in verwachting van liefdesbaby

Show & Tel
Giel Beelen en vriendin in verwachting van liefdesbaby
© BSR Agency
Show & Tel

Giel Beelen en vriendin in verwachting van liefdesbaby

Giel Beelen en vriendin in verwachting van liefdesbaby
© BSR Agency

Fantastisch nieuws voor Giel Beelen en zijn vriendin FLoor. Het koppel is samen op een romantische reis en heeft wat extra bagage in te checken op de terugvlucht. Floor is namelijk in verwachting van een heuse liefdesbaby.

Giel zit op een roze wolk

Op Instagram deed de radio DJ de feestelijke onthulling. Hij plaatst een video vanuit een paradijselijk oord met een prachtige zonsondergang op de achtergrond. "Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen: wij zijn in verwachting,'' schrijft de dolblije Giel vanaf zijn roze wolk. Floor zit zelfs al op de helft van haar zwangerschap. Dit betekent, volgens intellectuele experts, dat de foetus zo groot is als een granaatappel en zo zwaar als een diepvriespizza. "Wow, wat gaat de tijd toch snel. De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd, samen met onze nieuwe reisgenoot. Dat was echt zo bijzonder en waardevol."

Beelen schrijft ook dat Floor zich gelukkig goed voelt en dat ze hun reis hebben aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én hun breekjaar."Wij zijn voor de 20 weken echo weer even in Nederland geweest. Zo fijn, alle liefde van onze familie en vrienden. We kunnen niet wachten om onze baby straks te laten zien hoe mooi de wereld is."

Drachtige pilgrim

Zestien weken geleden, toen Floor al een maandje drachtig was, waren hun reisplannen nog niet zo zwangerschapsvriendelijk ingericht. Giel plaatste toentertijd namelijk dat ze de 'Kumano Kodo pelgrimstocht' hadden afgelegd. "Drie dagen hiken waarin je niemand tegenkomt behalve jezelf. Sowieso al afzien, maar de sneeuw maakte het nog vele malen heftiger,'' schreef hij daarover. Voor Giel was het de sneeuw die hem in de weg zat, maar pilgrim Floor beklom drie dagen lang de Japanse bergen met een ongeboren baby in haar vleesbuidel. Dat is pas respectabel.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties