Glennis Grace bij de keel gegrepen door Gordon: 'Ineens kortsluiting'

Show & Tel
Glennis Grace bij de keel gegrepen door Gordon: 'Ineens kortsluiting'
Show & Tel

Glennis Grace bij de keel gegrepen door Gordon: 'Ineens kortsluiting'

Glennis Grace bij de keel gegrepen door Gordon: 'Ineens kortsluiting'

Glennis Grace worstelt nog altijd met mentale klachten sinds haar vechtpartij in de Jumbo, zo vertelt ze in gesprek met weekblad Party. Veel vrienden hebben haar laten vallen, maar Gordon bleef. Die zou haar na het incident op bijzondere wijze hebben toegesproken.

De supermarktrel

Februari vorig jaar telt een zwarte bladzijde in de historie van juffrouw Grace. Haar zoontje is toen met een bedroefd gezichtje thuisgekomen, nadat de medewerkers van Jumbo hem eruit hadden gezet omdat hij binnen stond te paffen.

Glennis is vervolgens met een rotvaart naar de supermarkt gesprint, om het personeel te beschuldigen van het 'mishandelen' van haar vapende engeltje. Toen zij begonnen te lachen om deze aantijging, moesten ze dat bekopen met een paar rake klappen. De rechter legde Glennis uiteindelijk tweehonder uur taakstraf op, die ze al schoffelend rondmaakte op een begraafplaats.

Door Gordon bij de keel gegrepen

“Er zijn weinig mensen die ik heb overgehouden na de rel”, aldus Glennis. “Gordon is er één van de weinigen die me bij de keel pakte, zo van: ‘Verdomme, wat heb je nou weer.’" Hij zou vervolgens hebben gezegd dat elk mens fouten maakt, maar je juist in de momenten waarop het donker is, je vrienden nodig hebt die het licht weer aandoen. Glennis: “Hij is een echte! Dat hou ik altijd bij me. Gordon is er altijd voor me geweest. Hij is een soort vaderlijk figuur voor me.”

Kortsluiting

In de YouTube-serie Open Casa van Robbert Rodenburg vertelt Grace ook over de Jumbo-rel. “Tuurlijk heb ik spijt dat ik bepaalde keuzes heb gemaakt”, vertelde ze. “Dat ik mijn emoties de overhand liet nemen. Ik ben moeder en ik kan je één ding vertellen over het moederschap: dat is gewoon een hele gevaarlijke liefde die je hebt. Je ziet je kind thuiskomen met een gezicht dat nogal beschadigd is. Toen was er ineens kortsluiting bij mij.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties