Glennis Grace dumpt haar vriend en gaat aan de haal met voetballer

Show & Tel
Glennis Grace dumpt haar vriend en gaat aan de haal met voetballer
Show & Tel

Glennis Grace dumpt haar vriend en gaat aan de haal met voetballer

Glennis Grace dumpt haar vriend en gaat aan de haal met voetballer

Glennis Grace is terug. Ze heeft haar straf al zwetend uitgeschoffeld op de lokale begraafplaats en haar strafblad maakt nu plaats voor 'n loonstrook. De meid boekt de een na de andere klus en ook op liefdesgebied zit de supermarktsparrer niet stil. Vorig jaar maakte ze bekend samen te zijn met producer Boyd, maar nu blijkt deze relatie opeens gestrand te zijn. Wat is er gebeurd?

Glennis dumpt vriend

Instagram-pagina Reality.FBI geeft volgers af en toe de mogelijkheid om vragen in te sturen. Ze beantwoorden deze dan publiekelijk op hun kanaal. Een volger heeft al een tijdje niks gehoord over de verkering van Glennis en vraagt of ze eigenlijk nog samen is met Boyd. ''Normaal was het: Boyd dit, Boyd dat, met hartjes. Al tijden niets voorbij zien komen.''

Voetballer

Reality.FBi duikt er meteen bovenop en besluit Glennis een berichtje te sturen. De zangeres laat vervolgens weten dat de relatie een maand geleden al beëindigd is. Ze geeft echter geen specifieke reden voor de breuk, maar Reality.FBI weet wel beter. Ze denken dat de Hollandse Whitney Houston gelinkt is aan een voetballer van een club in Haarlem. De zangeres is hiernaar gevraagd, maar ze wilde hier niets over kwijt. Wat betekent dat er ook niks is ontkent.

Leven op z'n kop

Wat de situatie een beetje dubieus maakt, is dat ze twee maanden geleden nog deelde hoe zielsgelukkig ze is met Boyd. Op Instagram schreef ze toen: ''Het is een jaar geleden...Jij kwam in mijn leven toen mijn leven op z'n kop stond. Je raakte mijn hart op een manier waarvan ik dacht dat niemand dat ooit meer kon doen. Zo werden wij één en wij werden ons. I love you.'' Nu, nauwelijks dertig dagen later, is Boyd eruit gebonjourd en wordt er plaats gemaakt voor een sportman. Wat er precies gaande is is nog onduidelijk, maar de tijd zal het hoe dan ook leren.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties