Glennis Grace een homewrecker? Nieuwe scharrel blijkt al een vriendin te hebben

Show & Tel
Glennis Grace een homewrecker? Nieuwe scharrel blijkt al een vriendin te hebben
Show & Tel

Glennis Grace een homewrecker? Nieuwe scharrel blijkt al een vriendin te hebben

Glennis Grace een homewrecker? Nieuwe scharrel blijkt al een vriendin te hebben

Glennis Grace heeft de relatie met haar laatste vriendje Boyd verbroken en is daarna verwoed aan het daten geslagen. Afgelopen vrijdag sprak ze met shownieuws en zei ze nóg niet verliefd te zijn, maar wel dat ze iemand vaak ziet en veel tijd samen spendeert. Hartstikke leuk zo'n scharrel, maar de man in kwestie blijkt nog een projectje ernaast te hebben. "Making a fool out of me!"

Op onderzoek uit

Nadat Glennis toegaf met iemand bezig te zijn, is de redactie van Shownieuws op onderzoek uit gegaan. “Wij werden natuurlijk nieuwsgierig en dachten: wie is die persoon dan? Wij kwamen op een 28-jarige voetballer, die voetbalt bij Olympia in Haarlem. Levy heet hij. Glennis is 45, hij is 28, dus een leeftijdsverschil van 17 jaar. Dat heeft onze onderzoeksredactie uitgerekend.”

De showrubriek besloot Levy van Nispen te ondervragen. “Binnenkort is er een heel groot feest bij deze club en je mag één keer raden wie daar de hoofdact is… Glenda Batta gaat daar zingen! Wij dachten: we gaan die jongen dan toch wel even bellen om te vragen hoe romantisch het is. Nou, daar schrok hij een beetje van.”

Een vriendin

Wat zei die vervolgens tegen Shownieuws? “Hij had zoiets van: sorry, maar hier klopt eigenlijk niets van, ik weet niet waar jullie het vandaan hebben, maar ik heb een vriendin. Maar mijn moeder doet al twintig jaar de visagie en de make-up van Glennis, dus ik denk dat daar iets mis is gegaan.”

Vervolgens ging Shownieuws weer verhaal halen bij Glennis, die wel heel erg mysterieus deed. "Glennis zegt: ‘Ik ontken het niet, maar ik bevestig ook niks.’”

Glennis steekt middelvinger op

Niet veel later plaatst de zangeres een filmpje in haar Instagram-stories, waarin ze een cover van Whitney Houston zingt. "See, all of this time I thought I had somebody down for Glennis. It ruens out you were making a fool of me,'' klinkt het, waarna ze triomfantelijk haar middelvinger opsteekt.

Voor Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks is de boodschap helder: “You were making a fool out of me. Duidelijke taal.” In de bovenkamer van Bart Ettekoven brandt echter geen licht: “Wat is hier nou aan de hand?” Dyantha: “Nou ja, dat kunnen we wel berekenen toch?”

In de gaten houden

Anouk Smulders begrijpt de hint gelukkig ook. Zij denkt dat Glennis erachter is gekomen dat die voetballer vreemdgaat met haar. “Ik denk dat hij wel wat uit te leggen heeft. Dat gevoel krijg ik erbij in elk geval.”

Bart gaat zich de komende tijd niet vervelen: “Ja. We gaan het in de gaten houden.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties