Glennis Grace is geëindigd op begraafplaats

Show & Tel
Glennis Grace is geëindigd op begraafplaats
Show & Tel

Glennis Grace is geëindigd op begraafplaats

Glennis Grace is geëindigd op begraafplaats

Glennis Grace, a.k.a de nummer één kickbokser in je lokale supermarkt, heeft haar taakstraf moeten uitzitten op een wel heel bijzondere plek.

Meppartij

De zangeres lag onder vuur omdat ze een onschuldige vakkenvuller tegen het hoofd sloeg in de Jumbo. De medewerker probeerde eerder haar zoontje de deur te wijzen, omdat hij binnen in de supermarkt stond te roken. Als Glennis zelf terugblikt op dit incident zegt ze: 'Het is gewoon uit de hand gelopen en dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Maar what can I say?' Voor de meppartij kreeg de zangeres uiteindelijk een taakstraf van 200 uur opgelegd. Ze werd schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging richting supermarktmedewerkers van Jumbo, maar werd vrijgesproken van mishandeling en bedreiging.

Op de begraafplaats

'Ik ben bijna klaar. Ik heb het drie keer in de week gedaan', volgens Glennis. En waar vond deze taakstraf vervolgens plaats? 'Op een begraafplaats ergens. Drie keer in de week, zes uurtjes per dag. En ik ben in een hele leuke ploeg terechtgekomen met allemaal Amsterdammers. Ik heb respect voor de mensen die dit doen, want fysiek is het best zwaar. Maar wat ik lekker vind, is dat ik een ritme heb'. Toch een frappant gezicht moet dat zijn geweest.

Verlies van vrienden

Maar niet alleen haar zangcarrière heeft geleden onder al deze drama's. Grace verloor ook bij de bosjes vrienden toen deze dit onaangename nieuws onder ogen kregen. Dit was volgens haar nog het moeilijkste om mee te dealen. 'Ik denk dat ik dat het allerergste vond van alles. Ik ben niet een type dat heel veel mensen toelaat. Dus als ik je toelaat is het real. Dan ga ik voor je door het vuur. Er zijn er toch wel een paar geweest, die me inderdaad in mijn privéleven gewoon gecanceld hebben. Dat vind ik nog steeds heel pijnlijk, maar ik heb het ook een plekje gegeven. En nogmaals, ik verdien niet de schoonheidsprijs. Maar dat was wel een van de dingen die me veel gedaan heeft.'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN