Peter Gillis verhuist naar beruchte 'moordvilla'

Show & Tel
Peter Gillis verhuist naar beruchte 'moordvilla'
Show & Tel

Peter Gillis verhuist naar beruchte 'moordvilla'

Peter Gillis verhuist naar beruchte 'moordvilla'

Peter Gillis laat op Instagram weten dat hij officieel zijn intrek gaat nemen in zijn stulpje in Neerpelt. "Hatseflats!! Het moment is daar,'' schrijft hij uitgelaten. "Vanavond slaap ik voor het eerst in mijn nieuwe luxe witte villa!" Zijn enthousiasme is erg aandoenlijk, maar misschien niet helemaal op zijn plek. Het optrekje staat namelijk bekend als de 'moordvilla'.

Lopende moordzaak

De campingbaas kocht deze villa nadat hij op een andere goudmijn stuitte: het gigantische Kasteel Genenbroek in België. De renovatie van dit slot gaat nog zeker tot 2025 duren, daarom zal Peter tot die tijd in Neerpelt vertoeven. Dat Gillis nu pas gaat verhuizen heeft een lugubere reden. De deal was in 2022 al rond, maar justitie had beslag gelegd op het huis wegens een lopende moordzaak.

Peter kocht de keet namelijk van de ex-vrouw van de geliquideerde zakenman Marcel van Hout. Zij werd ervan verdacht de opdrachtgeefster te zijn. Moordenaar Roger, haar klusjesman en minnaar, heeft toentertijd bekend dat zij alles heeft voorbereid en het wapen leverde om de slachtpartij uit te voeren. Ze was dan ook de enige erfgename van Marcel en met zo'n smak geld konden zij en karweitjesknecht Roger zorgeloos hun dagen slijten.

Geen bijgeloof voor Gillis

Het moge duidelijk zijn dat Gillis in ieder geval niet in spoken gelooft. De Brabander wordt niet warm of koud van een ronddolende ziel die zint op wraak. "Mijn tijdelijke onderkomen, een tevens mooie investering, voor de grote verhuizing naar Kasteel Genenbroek ergens in 2025. Mooie vooruitzichten... Voor nu: met z'n allen nog even gas erop,'' schrijft hij bij een foto op Instagram. Hij staat triomfantelijk in een vrachtwagen omringd door verhuisdozen. Peter is dus helemaal klaar voor zijn nieuwe avontuur in de Moordvilla. Mocht er in Neerpelt een goeroe zitten die de boel energetisch kan reinigen met witte salie, mag ie best iets van zich laten horen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties