Gordon is met een vrouw naar dit eiland gevlucht

Show & Tel
Gordon is met een vrouw naar dit eiland gevlucht
Show & Tel

Gordon is met een vrouw naar dit eiland gevlucht

Gordon is met een vrouw naar dit eiland gevlucht

Na zijn breuk met toyboy Gavin was Gordon compleet gebroken. Wat een sprookjeshuwelijk had moeten worden draaide uit op een moddergevecht met ellenlange vluchten van en naar Australië. Sindsdien zit Gordon ondergedoken, en wel hier.

Even bijbruinen in Bali

Evert Santegoeds vertelt in de Strikt Privé-podcast op woensdag dat Gordon niet in Dubai is, maar dat hij door toeristen is gezien op Bali. Hij was daar niet alleen, maar met een vriendin.

Juicy

In april werd bekend dat de liefdesrelatie tussen hem en Gavin plotseling ten einde kwam. Ze waren sinds januari samen en in maart kondigde Gordon zelfs aan dat hij ten huwelijk was gevraagd. Hoewel Gordon niet wilde reageren op de liefdesbreuk, deed zijn ex Gavin uitgebreid zijn verhaal in weekblad Privé.

Moddergooien

Volgens hem waren Gordons stemmingswisselingen de oorzaak van de relatiebreuk. Ook zou het huwelijksaanzoek Gordons idee zijn geweest. Gordon reageerde woedend op Gavins beschuldigingen en haalde flink uit naar zijn ex op Instagram.

Stemmingswisselingen

"Mijn stemmingswisselingen hebben niets te maken met alcohol of drugs, maar met mijn diabetes waarvoor ik je vaak heb gewaarschuwd", schreef Gordon. En: "Hoe jij nu probeert mij in de media te vernietigen door je verhaal te verkopen en mij neer te zetten als een soort junkie zegt hopelijk meer over jou dan over mij. Ik schaam me dat ik ooit van jou heb gehouden en zo naïef was en me door jouw neppe woorden tot dit trieste einde heb laten leiden."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties