Gordon nog dieper in de problemen: Australische ex gaat hem financieel uitkleden

Show & Tel
Gordon nog dieper in de problemen: Australische ex gaat hem financieel uitkleden
Show & Tel

Gordon nog dieper in de problemen: Australische ex gaat hem financieel uitkleden

Gordon nog dieper in de problemen: Australische ex gaat hem financieel uitkleden

Gordon mag wel in zijn handjes knijpen, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. Zijn ex-verloofde from down under ziet namelijk af van de rechtszaak. Toch komt de zanger er niet volledig ongeschonden vanaf. In de podcast Strikt Privé stelt Evert dat er mogelijk een betalingsregeling achter de schermen komt. En dat is slecht nieuws, gezien Goor ook al één miljoen schulden aan zijn broek heeft hangen door zijn stofvangende koffiehut.

Overeenkomst

Eigenlijk heeft Gordon zichzelf ontzettend genaaid. Het was zijn eigen idee om een overeenkomst op te stellen die zowel hij als Gavin moesten tekenen. Hierin beloofden de heren geen uitspraken meer over elkaar te doen in de media op straffe van een dwangsom. Later verbrak Goor die afspraak door walgelijke details te delen in het interviewprogramma van Beau van Erven Dorens. Hier zei hij dat Gavins broer zelfmoord heeft gepleegd, maar ook dat hij schizofreen was en dat Gavin dat waarschijnlijk ook is. Een familiedrama dat natuurlijk privé had moeten blijven en een gestoorde aanname erachteraan.

25 duizend euro

Het schijnt dat Gavin aanspraak wilde maken op 25 duizend euro, maar daar horen we opeens niks meer over. Privé-baas Evert Santegoeds begint erover in zijn podcast Strikt Privé : “Dat interview bij Beau heeft nog een staartje gekregen omdat die Gavin Gordon voor de rechter sleepte omdat ze afgesproken hebben het nooit meer over elkaar te hebben in de media. Hoe dat verder gaat?”

Eigenlijk zou het een procedure worden, aldus Evert. “Het zou een kort geding worden, maar waarschijnlijk wordt dat achter de schermen afgewikkeld, maar er is héél weinig over bekend, want die Gavin laat helemaal niets meer van zich horen.”

Betalingsregeling

Co-host Jordi Versteegden vraagt zich af of er achter de schermen misschien een betalingsregeling gaat komen. Evert denkt van wel. “Ik heb begrepen dat er een convenant opgesteld is, een overeenkomst waarin gezegd is: we gaan niet tegen elkaar procederen en spreken af dat we het nooit meer over elkaar hebben.”

“Daar heeft Gordon zich nadrukkelijk niet aan gehouden door even te melden dat de broer van Gavin zelfmoord gepleegd heeft en hij door hetzelfde gen ook wel gek zou zijn, dus dat had hij beter niet kunnen doen. Maar dat geldt voor meer dingen die Gordon de laatste tijd gedaan heeft.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties