Gordon nu écht het spoor bijster: 'Zou een Ziggo Dome kunnen vullen!'

Show & Tel
Gordon nu écht het spoor bijster: 'Zou een Ziggo Dome kunnen vullen!'
Show & Tel

Gordon nu écht het spoor bijster: 'Zou een Ziggo Dome kunnen vullen!'

Gordon nu écht het spoor bijster: 'Zou een Ziggo Dome kunnen vullen!'

De illusies van Gordon? Daar kan Hans Klok nog een puntje aan zuigen. Na het lanceren van zijn nieuwe album werd de zanger compleet weggepest, waarna hij zijn complete theatertour cancelde, zijn sociale media verwijderde en het eerste beste vliegtuig naar Zuid-Afrika pakte. Maar de beste man is alweer terug op Hollandse bodem, activeert opnieuw zijn socials en beweert nu 'een heel Ziggo Dome' te kunnen vullen. Kan iemand alsjeblíeft zijn temperatuur komen meten?

Net wanneer de rust was wedergekeerd, steekt Goor weer de kop op. In een radiointerview met 538 vertelt hij tóch te willen aanschuiven bij Vandaag Inside, daar waar hij door de tafelheren werd uitgelachen om zijn valse keelklanken. Naar eigen zeggen gaat hij nu 'de vloer met ze aanvegen'. Maar niet alleen denkt Gordon een stel pestkoppen te kunnen overmeesteren, hij beweert ook een Ziggo Dome te kunnen vullen.

Duizenden reacties vol liefde

De mentale staat van Goor kent duidelijk hoge pieken en zeer lage dalen. Of meneer pakt de biezen en verdwijnt volledig van het toneel, óf hij loopt gigantisch te pochen met wat hij wel allemaal niet kan. Gisteren plaatste Gordon dan ook een opmerkelijk bericht. In een foto in zijn Instagram Stories schrijft hij: "Bedankt voor de duizenden reacties vol liefde. Ik zou er een ZiggoDome mee kunnen vullen."

'Gordon, t*f op!'

Als we Gordon mogen geloven is hij dus in een digitaal warm bad terechtgekomen na het droppen van zijn album. Sterker nog, minimaal 17.000 mensen (een vol Ziggo Dome) zouden hem mierzoete berichtjes hebben geschreven. Iets wat menig mens zich maar moeilijk kan voorstellen, vooral na het zien van het concert van zijn album-lanceringsfuif.

Eerder plaatste Goor namelijk een video op Instagram waarin hij dit concert aankondigde. De reacties onder deze video zijn nog steeds zichtbaar en daarom is het bijzonder ongeloofwaardig dat Goor een Ziggo Dome zou kunnen vullen met aanhang. Zo schrijft ene Silvana de ongecensureerde tekst: "Ook dat was bagger. Gordon ga naar DUBAI TYFT OP AUB!" En is ook ene Janet enorm teleurgesteld: "Wat ziet hij eruit en vals zingen... geef mij maar de oude Gordon terug anders niks."

Deze kreten vallen vermoedelijk niet in de catagorie 'duizenden reacties vol van liefde', zoals hieronder wordt omschreven:

Gordon nu écht het spoor bijster: 'Zou een Ziggo Dome kunnen vullen!'
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties