Gordon tindert er op los: gespot op millionairs-dating app

Show & Tel
Gordon tindert er op los: gespot op millionairs-dating app
Show & Tel

Gordon tindert er op los: gespot op millionairs-dating app

Gordon tindert er op los: gespot op millionairs-dating app

Wat een hel is het de afgelopen weken geweest voor kersverse single Gordon: zijn hele trouwerij lag in de kreukels en werd daarna onder de loep genomen door heel Nederland. Alhoewel, hier droeg de zanger zelf ook fors aan bij door de helft van zijn privézaken online te gooien.

Gordon zet de bloemetjes buiten

Het ging even helemaal niet goed met Gordon. Na zijn heftige break-up met Australiër Gavin Rosario dreigde de zanger zelfs met zelfmoord, maar kwam daar gelukkig toch van terug. Na elkaar heen en weer over Social Media af te hebben gemaakt, werden de posts daarna toch verwijderd en kalmeerde de boel een beetje. Ondertussen is Gordon alweer helemaal over zijn ex heen en zet hij vrolijk de bloemetjes buiten.

Dating app voor millionairs

Maar dit blijft niet alleen bij grandioze privéjets en feestjes; de zanger is blijkbaar alweer op zoek naar een nieuwe liefde enkele weken nadat hij naar eigen zeggen nog in de goot lag te grienen. Hij is alweer gespot op een exclusieve dating-app genaamd Luxy, die volgens de site een 'elite en millionaire' dating platform is. Gordon wilt zich er dus van verzekeren dat hem dit keer geen golddigger meer onder de schoen blijft plakken.

Geverifieerd en betaald lid

Juicechannel, die met het nieuws naar voren kwam, gaf ook aan dat het kroontje achter Gordon's naam betekent dat hij geverifieerd en betaald lid is van de app. De zanger windt er dus geen doekjes omheen.

Gordon tindert er op los: gespot op millionairs-dating app

Nieuwe slachtoffers

Het is inmiddels duidelijk dat Gordon van hot naar her rent. Hij heeft al meerdere on-officieele diagnoses gekregen, van bipolair tot borderline. Dit omdat de zanger keer op keer heftige, kortstondige relaties heeft die zonder uitzondering weer eindigen in drama's. Ook kampt hij met ernstige drank-en drugs verslavingen waar hij toch maar niet goed uit komt. Misschien moeten de mannen die hem tegenkomen op deze app toch maar even naar links swipen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties