Wanhopige Gordon blijft Gavin stalken: 'Het is niet normaal'

Show & Tel
Wanhopige Gordon blijft Gavin stalken: 'Het is niet normaal'
Show & Tel

Wanhopige Gordon blijft Gavin stalken: 'Het is niet normaal'

Wanhopige Gordon blijft Gavin stalken: 'Het is niet normaal'

In een interview van maar liefst acht pagina's lang, deed Gavin zijn kant van het verhaal in de Privé. Hij vertelde hierin dat Gordon een kwetsbaar figuur is met extreme stemmingswisselingen, die achter de schermen nog steeds kampt met zijn verslavingen. Je zou kunnen denken dat Gavin zijn ex-geldschieter zwart probeert te maken. Maar nu blijkt dat Goor écht hulp nodig heeft.

Dramatische mail

In zijn podcast 'Strikt Privé' weet Evert Santegoeds te vertellen dat de situatie abnormaal is. “Die Gavin krijgt echt berichten van Gordon waar de honden geen brood van lusten, net als vorige week.”

Het gaat niet alleen om appjes, Goor gaat zelfs ouderwets te werk via e-mail. Daarin stuurde hij zijn voormalig verloofde een knip-en-plakwerkje van een lachende én een matig gestemde Gavin. Daarboven schrijft hij: "Met mij en zonder." Gordon is dus nog steeds in de rooskleurige illusie dat de gespierde Aussie niet zonder hem kan, terwijl Gavin in werkelijkheid dolblij is van hem af te zijn.

Wanhopige Gordon blijft Gavin stalken: 'Het is niet normaal'

Stemmingswisselingen

Volgens Evert maakt de zanger een wispelturige indruk. Hij bombardeert Gavin met berichtjes. “Af en toe zit er dan weer een heel lief berichtje tussen met: ‘I love you.’” Gordon spuwde heel wat haat en nijd op het web over zijn ex, maar nu blijkt dat puur een afspiegeling te zijn geweest van zijn eigen aangetaste ego.

Evert vervolgt: “Het geeft wel aan dat de stemmingswisselingen van Gordon nog niet veranderd zijn, maar hij heeft zelf gezegd waardoor die komen, hè? Dus daar hebben we alle begrip voor!”

Geflipte suikerspiegel

Evert doelt hiermee op die keer dat Gordon zijn stemmingswisselingen aan zijn diabetes verweet. Volgens hem is zijn ziekte de reden dat hij zomaar uit zijn slof kan schieten. Natuurlijk, je kan vast goed chagrijnig worden wanneer je suikerspiegel je in de maling neemt. Maar als Goor op tijd die insulinespuit in zijn bovenbeen plant, zou het niet uit de klauwen moeten lopen. Zijn neusje poederen daarentegen: daar kan geen spuit meer of minder tegenop.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties