Gordon valt voor grote internetscam: 'Wat een honden'

Show & Tel
Gordon valt voor grote internetscam: 'Wat een honden'
Show & Tel

Gordon valt voor grote internetscam: 'Wat een honden'

Gordon valt voor grote internetscam: 'Wat een honden'

Gordon is druk bezig met de renovering van zijn geflopte lunchzaak (Blushing in Blaricum) die hij later dit jaar wil heropenen. Het mag natuurlijk niet ontbreken aan plastic schmuck en geelgoud decor, dus heeft hij een Chinese webshop binnenstebuiten gekeerd. Bij aankomst blijkt zijn bestelling echter niet te voldoen aan zijn verwachtingen. Nu is Goor boos. "Wat een honden."

'Blijf erin tuinen'

Zijn het niet de media die Goor het leven zuur maken, dan zijn het wel de Chinese digiwinkels die zijn dagen zwartkleuren. De zanger kocht op rommelshop Temu wat gouden lijsten om de muren van zijn horecazaak mee op te leuken. “Zijn jullie ook zo klaar met die Chinese websites”, zucht hij in een filmpje op Instagram. “Ik bestel schilderijlijsten voor in mijn nieuwe zaak en er stond bij zestig centimeter, vijftig centimeter. Ik denk: dat is een mooi maatje, laat ik het maar bestellen.”

Hij zegt zo 20 euro per stuk te hebben betaald. Vervolgens houdt hij de lijsten omhoog, of beter gezegd: lijstJES. Ze zijn namelijk miniatuurformaat. "Echt, ik blijf erin tuinen."

Honden!

Dit is niet bepaald de beste tactiek om potentiële gasten te trekken. Je weet nu dat een vermogend man als Gordon zijn horecazaak wil aankleden met Chinees plastic en afgeprijsde hebbedingetjes. Niemand wil op een droge sandwich knabbelen, zittend op Temu-krukken en omringd door poppenhuislijstjes. "Wat een honden!,'' aldus Gordon, die de schuld bij China legt.

Bekijk de komische video hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties