Grote zorgen om zoontje Lil' Kleine: 'Diagnose nog niet vastgesteld'

Show & Tel
Grote zorgen om zoontje Lil' Kleine: 'Diagnose nog niet vastgesteld'
Show & Tel

Grote zorgen om zoontje Lil' Kleine: 'Diagnose nog niet vastgesteld'

Grote zorgen om zoontje Lil' Kleine: 'Diagnose nog niet vastgesteld'

Showbizzcougar Patty Brard maakt zich ernstige zorgen om de koter van Lil' Kleine. De rapper heeft zojuist zijn eigen docu-serie gelanceerd en daarin worden alle facetten van zijn veelbewogen leven belicht. Zo ook zijn zoontje Lío, die tot op heden zwijgt als een bibliotheekjuf. "Mijn moederhart huilt."

Lío praat niet

"Mijn moederhart huilt gewoon als ik die kleine Lío zie", vertelt Patty Brard aan Shownieuws. "Het is echt een schattig kindje om te zien, maar het praat niet." Ook zegt ze: "Het wordt overstelpt met cadeaus, de Intertoys wordt aangerukt, alles wordt aangerukt. Maar alles wat het kindje wil is aandacht…"

Emotioneel

Ook Bart Ettekoven twijfelt aan de opvoedkunde van Jorik: "Het ontbreekt aan de belangrijkste dingen. Het is heel bekend dat in de eerste duizend dagen van een kind, je gevormd wordt. Emotioneel, op heel veel gebieden. En de eerste duizend dagen van dit kind zijn natuurlijk zó onrustig geweest."

Autisme

Jaimie Vaes denkt dat haar zoon een vorm van autisme heeft, dat vertelde ze in een eerder opgenomen interview met Robert Rodenburg. Deze diagnose is voor zover bekend niet door een arts vastgesteld, maar Vaes heeft een sterk vermoeden. "Lío vertoont al vanaf jonge leeftijd best veel tekenen van een vorm van autisme", onthult ze. "De zorgen die ik al heb als moeder over hem die zijn al vrij hoog. Niet omdat ik het erg vind dat hij autisme heeft, alleen je wilt gewoon voor je kindje het allerbeste."

Heel gevoelig

Dit zou eventueel kunnen verklaren waarom het knulletje nog niet praat. Ook vertelde Jaimie wat voor invloed 'de heibel' heeft gehad op haar zoontje: "Lío is heel gevoelig. Dus die heeft er zeker wat van meegekregen. Ik probeer hem verder wel heel veel liefde te laten zien, en juist heel veel blijdschap."

Stilte voor de storm

Toch hoeft het moederhart van Pats niet langer te huilen, zo beweren een aantal ouders die zelf ook een zwijgzaam kindje hadden. Zij weten namelijk dat het goed kan komen. Zo reageert iemand: "Mijn zoon praatte ook heel laat... en nu denk ik wel eens hou je mond." Volgens deze moeder kan de rapper dus beter even genieten van de stilte voor de storm.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties