Locatie van Lil Kleine's traakstraf bekend gemaakt

Show & Tel
Locatie van Lil Kleine's traakstraf bekend gemaakt
Show & Tel

Locatie van Lil Kleine's traakstraf bekend gemaakt

Locatie van Lil Kleine's traakstraf bekend gemaakt

De ietwat agressief aangelegde Lil Kleine heeft voor zijn taakstraf 120 uur geschoffeld op een begraafplaats. Hij kreeg de straf in februari 2022 door de rechtbank in Amsterdam opgelegd voor het mishandelen van een man in een nachtclub in Amsterdam. Dat incident vond plaats in 2019.

Het agressieprobleem van Lil Kleine

Zelf ontkent Jorik Scholten, zoals de artiest heet, in zijn documentaire Jorik dat hij daadwerkelijk klappen heeft uitgedeeld. "Iemand liep tegen Jaimie (Joriks ex-vriendin, red.) aan, het waren twee studenten, en daar kreeg ik ruzie mee. Toen hebben andere mensen hem geslagen of geduwd, mensen waar ik niet mee was", vertelt Scholten. Volgens hem werd hij wel afgerekend op de actie, omdat hij "een schopbeweging" maakte.

Niet in hoger beroep

Scholten besloot niet in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak. "Alsnog vind ik dat ik niet schuldig ben, maar ik dacht, om me die hoofdpijn te besparen, f*ck it."

De rapper heeft twee maanden lang twee dagen per week op de begraafplaats gewerkt. Scholten koos voor een begraafplaats, omdat daar weinig mensen komen. "Je bent er een soort van alleen, op een begraafplaats heerst een beetje respect, of zo."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties