Harry Vermeegen haalt flink uit naar Linda de Mol: 'John is niet blij!'

Show & Tel
Harry Vermeegen haalt flink uit naar Linda de Mol: 'John is niet blij!'

Harry Vermeegen haalt flink uit naar Linda de Mol: 'John is niet blij!'

Harry Vermeegen haalt flink uit naar Linda de Mol: 'John is niet blij!'

Linda de Mol is het weer aan het proberen met Jeroen Rietbergen, orkestleider van successhow The Voice. Na meerdere aangiftes aangaande ongewenst gedrag gingen de twee ieder hun eigen weg, maar afgelopen weekend werden ze weer samen gespot. In de stad van de liefde, notabene.

De ranzige

Linda zegt in een verklaring dat ze 'iets uit te zoeken heeft' met Jeroen, maar het is duidelijk dat ze weer is gevallen voor de charmes van Jeroen. Dit tot verbazing van opiniemaker Harry Vermeegen, die in zijn meest recente vlog flink uithaalt en Jeroen Rietbergen daarin steeds 'de ranzige' noemt.

Privé

Harry: "Er zijn foto's opgedoken van Linda en de ranzige, en die zijn dus nou weer samen. Moeten we daar iets van vinden? Eigenlijk niet. Het gaat ons niet aan. [...] Het is voor dé Linda zelf om te beslissen of zij weer samen wil met dé ranzige. Daar gaan wij niet over, dat is helemaal privé voor de Linda."

Arm in arm

De voetbalanalist vraagt zich wel af hoe de toekomst van de twee eruit ziet: "Ja, hallo, hoe zit dat straks? Want er zitten wel wat bijverschijnselen aan zo'n beslissing. Zij kan straks wel gezellig over straat lopen, arm in arm met hem, maar dan denkt iedereen 'daar gaat ze, met de ranzige'. Dat idee alleen al."

Lokroep

Vermeegen denkt dat Talpa-baas en broer van Linda John de Mol er totaal niet op zit te wachten. "John is daar niet blij mee, met de terugkeer van de ranzige. Maar Linda moet kennelijk gehoor geven aan de lokroep van de natuur. Kennelijk is de aantrekkelijkheid van de ranzige groter en sterker dan tien paarden. Daar kan zij niet tegenop. De liefde gaat natuurlijk via hele vreemde wegen, en dat zien we bij Linda ook gebeuren."

De complete rant van Harry is HIER te bekijken.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties