Het ontbijt van kiloknaller Peter Gillis: een glas bier

Show & Tel
Het ontbijt van kiloknaller Peter Gillis: een glas bier
Show & Tel

Het ontbijt van kiloknaller Peter Gillis: een glas bier

Het ontbijt van kiloknaller Peter Gillis: een glas bier

Dat Peter Gillis niet het gezondste dieet aanhoudt, valt wel aan de man af te zien. Maar Peter laat vandaag op bevrijdingsdag even blijken er extra vroeg bij te zijn, met een speciaal ontbijt.

Bier-ontbijt

Op onze vrijheid moet toch even geproost worden. Zo ook door Gillis. Vanochtend vroeg stond hij al in de startblokken in de kroeg, en nam even een momentje om een biertje weg te tikken om 9 uur 's ochtends. Want we moeten toch met zijn allen 'vrijheid vieren'. Hier moest ook even een foto van gedeeld worden, met een grijnzende Peter die overduidelijk niet voor het eerst een biertje als ontbijt achterover giet.

Proosten op het leven

Dit alles wel onder het mom van een bijzondere dag. Daarom verblijdt Peter ons onder de foto nog even met een hartverwarmende tekst. 'Vrij zijn blijft een bijzonder goed, zeker als we kijken naar de onrust en conflicten die helaas nog steeds overal ter wereld plaatsvinden. Het is en blijft belangrijk om te beseffen hoe bijzonder het is dat we in Nederland in vrijheid leven en kunnen zijn wie we willen zijn. Daarom pak ik graag dit moment om daar vandaag even extra bij stil te staan en te proosten op het leven!'

Volgers reageren

De reacties van zijn volgers zijn gemengd. Van 'Proost Peter, mooi op tied' en 'Je ziet er echt goed uit man proost' tot 'Vandaag Bevrijdingsdag vieren, morgen mensen mishandelen' en 'Vrij zijn... daar denken je medewerkers vast hetzelfde over'. Zo kabbelt de haat-liefde verhouding met het Nederlandse volk en Peter Gillis nog even voort. Een voorbeeld voor een gezond dieet geeft de ondernemer in ieder geval niet.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties