Jaap Resema doet shirt uit en blijkt inderdaad geen nek te hebben

Show & Tel
Jaap Resema doet shirt uit en blijkt inderdaad geen nek te hebben
Show & Tel

Jaap Resema doet shirt uit en blijkt inderdaad geen nek te hebben

Jaap Resema doet shirt uit en blijkt inderdaad geen nek te hebben

Jaap Reesema, de podcast-kompaan van Sander Schimmelpenninck, schittert deze maand op de cover van de Men's Health. Bijzonder schaarsgekleed, want de consument wil natuurlijk dat verrukkelijke naakt aanschouwen. Voor Jaap is het allemaal best zuur. De man heeft maandenlang op een dieet van rijst met kip geleefd en zichzelf een appelflauwte gesport, om vervolgens de aandacht te trekken met het énige lichaamsdeel dat niet is afgetraind: zijn beruchte onzichtbare nek.

Geen excuses!

Nekloze Jaap plaatst met trots de behind the scenes op Instagram. "Van eind april tot eind november stond alles in het teken van de Men’s Health. Lekkere timing midden in mijn drukste optreed- & tv seizoen & natuurlijk Tonny Media. Tropenjaren thuis met de 3 jongens en een vrouw die ook meer dan fulltime werkt. (En zelf flink wat boterhammen hagelslag weg werkt) Geen excuses,'' schrijft hij. "Volledig voedings schema. Geen enkele keer geskipt. Onderweg naar optredens bakjes mee. Als ik ervoor ga, dan doe ik het goed. Ik zag fitte 50’ers en dacht ik wil dit ook. Ik wil gezond oud worden. Ben nu 39 en het fitste ooit. Mijn overtollige huid laag gaat niet verder weg dan dit. En dat is prima."

Ongevraagd advies

Zo gaat de pleidooi nog even door. Maar kort samengevat: Jaap heeft het waanzinnig zwaar gehad en is nu een strakke pier met loshangend vel. Uiteindelijk wil hij ook nog de mensen bedanken die hem advies hebben gegeven, wat hij rechtstreeks door de gootsteen heeft gespoeld: "Dank aan iedereen die mij ongevraagd advies heeft gegeven. Vaak genoeg leuk. Maar ook vaak genoeg heel onaardig. De “bodypositivity generatie”. Misschien moeten sommige mensen het reglement goed doorlezen wat dat inhoudt, 'positivity.'" Daar zit dus een pijnpunt bij Jaap. "Ik ben op een gezonde en verantwoorde manier tot dit lijf gekomen. Daar heb ik veel voor moeten doen en laten. Omdat ik het zelf graag wilde!"

Passief agressief

In de reacties onder de video regent het felicitaties van mensen die Jaap prijzen voor zijn doorzettingsvermogen. De award voor meest passief agressieve comment gaat in ieder geval naar Jim Bakkum: "Dit is echt een hele knappe prestatie als je van nature niet zo’n lijf hebt. Trots op je Japie!"

Bekijk hieronder de shirtloze Reesema:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties