Jaimie reageert voor het eerst op docu van Lil' Kleine: 'één grote poppenkast!'

Show & Tel
Jaimie reageert voor het eerst op docu van Lil' Kleine: 'één grote poppenkast!'
Show & Tel

Jaimie reageert voor het eerst op docu van Lil' Kleine: 'één grote poppenkast!'

Jaimie reageert voor het eerst op docu van Lil' Kleine: 'één grote poppenkast!'

Jaimie Vaes zegt dat ze in eerste instantie he-le-maal niet wilde reageren op de docu van Jorik (Lil' Kleine), maar doet dat nu toch. Lucky us! Daarnaast beweert ze absoluut niet met modder te willen gooien, maar noemt vervolgens de driedelige serie 'één grote poppenkast!'

Naar eigen zeggen draaide haar maag al om bij de eerste paar minuten van de serie. "Dat hij schetst dat ik de medeschurk ben, vind ik heel kwalijk,'' vertelt madam Vaes in gesprek met RTL Boulevard.

'Gekke losgeslagen moeder'

De ex van de miniatuurrapper heeft geprobeerd de driedelige docu te kijken, maar moest haast kokhalzend de buis uitdrukken. "Het eerste wat ik hoorde en zag waren mijn eigen stem en eigen gezicht." Mensen om haar heen keken de docu wel. "En dan krijg je reacties en je ziet het een ander voorbijkomen. Dat hij schetst dat ik de medeschurk ben, vind ik heel kwalijk." In de docu wordt Jaimie neergezet als feestbeest dat geen akkefietje, scheldpartij of lijntje uit de weg gaat. "Dan wordt er nu ineens een beeld geschetst van een gekke losgeslagen moeder."

Jaimie belazerd

Jaimie benadrukt niet langer met modder te willen gooien, omdat het anders 'zo'n eindeloze strijd blijft'. Constante spanning tussen ouders zou daarnaast niet goed zijn voor zoontje Lío. "Maar hoe ik word geportretteerd is gewoon niet fair. Ik en mijn familie staan hier totaal niet achter." Nee, joh! Geen enkele moeder wil haar dochter terugzien als 'n opgevoerde snuifmachine. Bovenal voelt Jaimie zich 'belazerd', aangezien Jorik haar zou hebben beloofd dat ze niet in de docu voor zou komen.

Strijdbijl begraven

Er liggen overigens verhuisplannen in het verschiet voor Jaimie. In het korte interview met Boulevard vertelt ze terug te gaan naar Nederland. Dit omdat Lío autisme heeft en ze een 'fantastische stichting' heeft gevonden in Nederland waar hij zich verder kan ontwikkelen. Vaes hoopt daarom in de toekomst samen met Jorik de strijdbijl voorgoed te kunnen begraven. "Ik geloof daar heilig in en daar staan we beiden open voor."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties