Jake Paul lapt regels in Nederland aan zijn laars

Show & Tel
Jake Paul lapt regels in Nederland aan zijn laars
Show & Tel

Jake Paul lapt regels in Nederland aan zijn laars

Jake Paul lapt regels in Nederland aan zijn laars

Jutta Leerdam ging als eerste overzee om haar nieuwe liefje Jake Paul te bezoeken in Amerika. Nu is de eer aan Jake om het land van zijn kersverse vriendin te ontdekken. En daar maakt hij maar al te gretig gebruik van. Waar hij eerst nog ronddobberde door de grachten van Amsterdam, walst hij nu de tulpen plat op een oer-Hollands bollenveld.

Cursus Nederlands

Jake is een flinke portie cultuur aan het snuiven in ons kikkerland. Hij doet duidelijk zijn best om te integreren tussen de kaaskoppen, maar zijn ABN laat nog wat te wensen over. In een story op Jutta's Instagram zien we hem al peddelend in een bootje"Ooooi" schreeuwen. Daar moet zijn lieftallige schaatsprinses hem even corrigeren: "Hoi!" Jake heeft daarna wat tijd nodig om het licht in zijn bovenkamer weer aan te krijgen. "Oh, is het met een H?,'' vraagt hij uiteindelijk.

Glory of Jumbo?

Ook zien we bokskampioen Jake een bezoekje brengen aan de Jumbo. Hopelijk is hij ervan op de hoogte dat dit terrein al wordt gedomineerd door een ander professioneel knokker. Zomaar het grondgebied van Glennis Grace betreden kan alleen maar olie op het vuur gooien. Twee vechtsporters tussen schappen vol hagelslag en pindakaas is in de geschiedenis namelijk nog nooit goed afgelopen.

Jake Paul lapt regels in Nederland aan zijn laars

Tulpenslopers

Als kers op de Hollandse taart maken Jutta en Jake een uitstapje naar de bollenvelden. Op Instagram plaatst hij dolverliefde foto's waarop ze elkaar omhelzen tussen de tulpen. Allemaal leuk en aardig, maar de badboy en zijn olympische engel zijn zich er niet van bewust dat ze hiermee de bloemen vermorzelen. Tulpentelers waarschuwen namelijk dat je beter niet door de gewassen kunt wandelen, omdat je hiermee plagen en schimmels verspreidt. Onder de foto reageert iemand boos: "Ga weg." Gelukkig is de oma van Jutta positiever gestemd en die tulpen kunnen sowieso haar rug op: "Wat leuk Jutta, geniet ervan samen!"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties