Johan Derksen is verwikkeld in een strijd met Theo Maassen-minnares

Show & Tel
Johan Derksen is verwikkeld in een strijd met Theo Maassen-minnares
Show & Tel

Johan Derksen is verwikkeld in een strijd met Theo Maassen-minnares

Johan Derksen is verwikkeld in een strijd met Theo Maassen-minnares

Johan Derksen reageert op de driftaanval van Angela, de ex-minnares van Theo Maassen. De Vandaag Inside-ster leverde eerder fel kritiek op haar beschuldiging jegens Theo, waarna Angela Johan afschilderde als 'clownesk'. Nu is het weer aan Johan om verbale klappen uit te delen: “Er is iets mis met jou!”

Angela is eigenlijk hét gezicht achter de grote Cancel Theo-operatie. Na haar affaire met Maassen werd zij opeens benaderd door zijn vrouw Joyce. Hieruit ontstond een innig appcontact tussen de dames, waaruit bleek dat beiden slachtoffer waren geworden Theo's temperament. Zo zou Maassen zijn echtgenote zelfs een gebroken neus hebben geslagen. Inmiddels ontkent ze dit verhaal weer, maar dat komt niet meer geloofwaardig over. De media denkt nu dat ze thuis onder druk wordt gezet om het verhaal te ontkrachten.

Pissige Angela

Angela is alsnog naar de media gestapt om heeft het app-contact tussen haar en Joyce gelekt. Vandaag Inside-ster Johan Derksen is van mening dat Angela het vermeende huiselijk geweld geheim had moeten houden. Hij vindt haar een NSB’er en daar is de ex-minnares ontzettend pissig over.

Johan reageert

Wat vindt Johan ervan dat Angela razend op hem is? Hij is niet onder de indruk. “Wilfred, mag ik even een kleine rectificatie plaatsen? Die mevrouw die Theo Maassen voor de bus gooide, ik las dat die boos op mij is omdat ik haar een NSB’er heb genoemd, want dan noem ik haar een fascist.”

Hij vervolgt: “Ik heb haar niet een NSB’er genoemd om haar als een fascist neer te zetten, maar als een verraadster, want een NSB’er is ook een verraadster en zij heeft hem echt verraden. Als je namelijk eerst buiten zijn echtgenote om met hem neukt en als hij dan jou de laan uitstuurt en je gaat dan opkomen voor de echtgenote, dan is er iets mis met je.”

'Het verhaal deugt niet'

Wilfred Genee denkt dat Theo schuld heeft en merkt op: “Maar die echtgenote heeft eerst contact met haar opgenomen, hè? Die heeft zich eerst als Theo Maassen uitgegeven en contact opgenomen met haar.” Johan Derksen houdt zich stug: “Ik wil er helemaal niks mee te maken hebben, maar het verhaal deugt niet.”

Wilfred Genee probeert Angela's kant te belichten: “Zij verbaast zich over het feit dat omdat jij het ook hebt meegemaakt – en zij ook – dat jij er zo heftig in staat.”

Vrouw Theo ontkent

Johan blijft bij zijn standpunt. “Ja, maar als ik dat nodig vind om dat op een bepaalde gelegenheid te vertellen, dan is dat aan mij, maar ik ga er niet mee naar de roddelbladen.” Tafelgast Özcan Akyol merkt op dat de vrouw van Theo heeft ontkent, waarna Wilfred de boel nuanceert: “Ja, dat ze een kapotte neus heeft gekregen, ja. Ze heeft niet al het geweld ontkend.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties