Johan Derksen kiest kant van Theo Maassen: 'Een griezel van een wijf!'

Show & Tel
Johan Derksen kiest kant van Theo Maassen: 'Een griezel van een wijf!'
Show & Tel

Johan Derksen kiest kant van Theo Maassen: 'Een griezel van een wijf!'

Johan Derksen kiest kant van Theo Maassen: 'Een griezel van een wijf!'

Uit een artikel dat de Privé gister publiceerde, blijkt Theo Maassen ondanks zijn moppenrepertoire niet bepaald de leukste thuis. Het tijdschrift is in het bezit gekomen van een WhatsApp-gesprek tussen zijn vrouw Joyce en zijn minnares Angela. Hierin vertelt Joyce dat Theo haar een gebroken neus zou hebben geslagen. Mocht dit waar zijn, kan Theo zijn carrière wel vaarwel wuiven. Maar de advocaat van de duivel (ook wel bekend als Johan Derksen) vindt dat we de vermeende vrouwenmepper niet mogen veroordelen.

'Had ik nooit gepubliceerd'

In acht pagina's weet de Privé een beeld te schetsen waaruit blijkt dat Theo een donker randje heeft. Johan zou echter niet Johan zijn, als hij dat niet direct zou bagatelliseren. Hij acht het artikel van het tijdschrift, waaraan schijnbaar zeven weken lang gewerkt is, niet sterk genoeg. In Vandaag Inside: "Als ik dit in mijn hoofdredacteurentijd op mijn bureau had gekregen, dan had ik het nooit in mijn leven gepubliceerd. Het is namelijk flinterdun. Er heeft weer iemand geklikt en de spil in de hele klikpartij is niemand minder dan Sunny Bergman."

Persoonlijke strijd

Ah, de aap komt uit de mouw: Johan doet het artikel te niet omdat er sprake is van persoonlijke strijd tussen hem en adverteerdersbeller Sunny. Zij is door minnares Angela gevraagd om het vermeende huiselijk geweld aan te kaarten bij de werkgever van Theo: de VPRO. Die besloot Theo in het voorjaar van 2023 op het matje te roepen, maar hij wist zichzelf eruit te lullen.

Johan: “Er wordt ook schande van gesproken dat Theo Maassen minnaressen heeft, maar daar heeft Sunny Bergman geen reet mee te maken en de VPRO niets mee te maken. Alleen Theo zijn vrouw zou er wat van kunnen zeggen.”

Gebroken neus

Dat Theo's vrouw in de appjes vertelt dat hij haar zou hebben toegetakeld, vindt Johan blijkbaar geen sterk bewijs. “Er staat keihard op de voorpagina dat hij zijn vrouw een gebroken neus zou slaan. In dat stuk staat dan: ‘Toen zou hij haar geslagen hebben.’ Het is flinterdun. Dat is totaal niet hard bewezen.”

Privé-baas Evert Santegoeds reageert daarop in Shownieuws: “Er staat in het blad wel ‘zou een gebroken neus hebben geslagen’, maar in de appjes staat gewoon: ‘Heeft een gebroken neus geslagen.’ Het is gruwelijk om te lezen. De vrouw van Theo weet al sinds december dat we hiermee bezig zijn en heeft nooit gezegd: ‘Je mag niets met die appjes.’”

Griezel van 'n wijf

Het zit Derksen voornamelijk dwars dat Sunny zich ermee heeft gemoeid. Hij kan er niet over stoppen: “Ik vind ook dat als dames boos zijn en aangifte willen doen, ze naar de politie moeten. Daar doe je aangifte, maar niet via Sunny Bergman bij de VPRO. Als die in een pot met stront kan roeren, dan doet ze dat graag.”

Hij vervolgt: “Als wij wat verkeerds zeggen hier, dan belt ze onze adverteerders dat ze niet meer moeten adverteren. Dat is een hysterica eerste klas. Een griezel van een wijf. En die bemoeit zich hier ook weer mee en Theo is ernstig beschadigd, hè? Dit is zo’n beetje het ergste wat je voor je kiezen kunt krijgen, dit soort publiciteit.”

Aangifte

Als het aan Johan ligt, kan Theo lekker de lolbroek blijven uithangen zolang hij nergens voor veroordeeld is. Ongeveer dezelfde reden waarom Gillis nog steeds op de beeldbuis verschijnt. "Zolang er geen aangifte bij het OM gedaan is, dan is het geen zaak.” Hij voegt er stellig aan toe: "Ik vind het een heel dubieus verhaal."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties