Johan Derksen vraagt BN’er ten huwelijk in de uitzending

Show & Tel
Johan Derksen vraagt BN’er ten huwelijk in de uitzending
Show & Tel

Johan Derksen vraagt BN’er ten huwelijk in de uitzending

Johan Derksen vraagt BN’er ten huwelijk in de uitzending

Een aantal weken terug maakte Olcay Gulsen haar debuut in Vandaag Inside, tot groot genoegen van tafelheer Johan Derksen. Zo zou de zakenvrouw volgens hem vaker mogen langskomen omdat ze in zijn ogen 'van het scherm afspat'. Nou, dat laat Ollie zich geen twee keer zeggen. Gisteren schoof ze opnieuw aan bij de heren van Vandaag Inside, waar een kwijlende Johan dit maal nóg een stapje verderging.

Debuut van Olcay

Normaal gesproken worden de tafelgasten die voor het eerst zijn langsgekomen pas de volgende dag geëvalueerd, maar Olcay wilde na haar intree dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen daar niet mee zouden wachten.

Ze zette zich schrap voor een dosis kritiek, maar werd spontaan verrast. “Ik vind je een bijzonder aantrekkelijke vrouw en je spat van het scherm. Je mag van mij iedere avond komen,” zei Johan toen.

Vierde huwelijk

Omdat Johan zo lovend over haar was, is Olcay gisteren opnieuw aan de talkshowtafel verschenen. Hier liet Derksen tussen snor en lippen door weten dat hij een vierde huwelijk niet uitsluit, ondanks dat hij nu al 27 jaar samen is met zijn derde vrouw Isabelle.

De onderneemster biechtte op dat ze zelf drie keer een huwelijksaanzoek heeft gehad, drie keer 'ja' zei, maar uiteindelijk nooit is getrouwd. Wilfred Genee wilde weten waarom ze dan in godsnaam 'ja' bleef zeggen. Volgens Olcay lag dat aan de druk, omdat de mannen steeds haar hand vroegen in het bijzijn van familie in een afgehuurde tent.

Johan op één knie

Blijkbaar vindt Olcay het dus lastig om een aanzoek af te slaan zodra er tientallen ogen op haar gericht zijn en daar besloot Johan gretig gebruik van te maken. De oude snoeperd ging zonder enige aarzeling op één knie op nationale televisie. Wilfred en René kwamen werkelijk niet meer bij.

Het fragment is online geslingerd en in de reacties schrijven meerdere mannen de actie van Derksen wel te begrijpen. Zo reageert iemand: "Die Olcay wat een geile parel is dat zeg. Ik snap Johan wel.. ook al stonden mijn vrouw en kinderen er naast te janken ik zou ook zo op mijn knieën voor der gaan." Jeetje, die Ollie heeft ze wel voor het uitkiezen.

Bekijk de hilarische beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties