Ruud de Wild aan de haal met dít fitnessmodel: 'Wraakactie naar Olcay?'

Show & Tel
Ruud de Wild aan de haal met dít fitnessmodel: 'Wraakactie naar Olcay?'
Show & Tel

Ruud de Wild aan de haal met dít fitnessmodel: 'Wraakactie naar Olcay?'

Ruud de Wild aan de haal met dít fitnessmodel: 'Wraakactie naar Olcay?'

Ruud de Wild heeft een nieuw mokkeltje gevonden om zijn lusten op bot te vieren. Ja, het is hem daadwerkelijk gelukt om Fajah Lourens te strikken: de fitgirl op wie hij het ruim een maand lang gemunt had en waarvan Yvonne Coldeweijer het als een onmogelijke missie beschouwde. "Is dit een wraakactie?"

Yvonne Coldeweijer is de eerste die het nieuws naar buiten brengt. "Ik hoor dus dat Ruud de Wild en Fajah Nicole Lourens officieel verkering hebben,'' schrijft ze in een Insta Story op haar juicekanaal. "Helemaal in love? Of is dit een wraakactie richting Ol?"

In strijd met ex

Volgens Yvonne is Ruud in een flinke strijd verwikkeld met zijn ex. Zij weet te vertellen dat hij mensen in hun omgeving, vermoedelijk gemeenschappelijke vrienden, aan het dwingen is om te kiezen tussen hem en Olcay. "Als ze niet voor hem kiezen, verbreekt hij het contact. Zo verbrak hij recentelijk het contact met zijn manager (ook de manager van Ol) omdat zij niet wilde kiezen." Oké dan, Ruudje is een beetje recalcitrant!

Coldeweijer sluit overigens niet uit dat Ruud dit moet doen van Fajah. "Blijkbaar heeft Ruud de break up nog niet helemaal verwerkt en ligt het bij hem erg gevoelig."

Ruud is fragiel

In augustus 2023 verbrak Lourens haar relatie met 50-jarige ondernemer Patrick. "Het helpt wel om te huilen, het lucht wel op, ondanks dat het superveel pijn doet”, zei de destijds geëmotioneerde Lourens. “Ik heb wel door nu wat mijn patroon is. Ik weet dat deze liefde ook nog een keer op mijn pad moest komen om dit door te hebben.”

De fitnessgoeroe stelde dat ze in relaties vaak probeert mensen te veranderen. "Ik kan niet verwachten dat hij in een snelkookpan iemand anders wordt," zegt ze in het gesprek met haar zusje Shanti. "Want eigenlijk wat je zegt is: je bent niet goed zoals je bent." Het is te hopen voor Ruud dat Fajah niet te streng voor hem is, want uit recentelijk gelekte beelden blijkt dat de plaatjesspinner in zeer fragiele staat verkeerd en dat zijn mentale welzijn aan een zijden draadje hangt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties