Jutta Leerdam wordt overspoeld met haat berichten door nieuwe relatie

Show & Tel
Jutta Leerdam wordt overspoeld met haat berichten door nieuwe relatie
Show & Tel

Jutta Leerdam wordt overspoeld met haat berichten door nieuwe relatie

Jutta Leerdam wordt overspoeld met haat berichten door nieuwe relatie

De kersverse relatie tussen Nederlandse schaatster Jutta Leerdam en Amerikaanse Youtuber Jake Paul is iets wat veel Nederlanders maar niet kunnen begrijpen. Hoe kan onze nuchtere Nederlandse vallen voor deze onrustzaaier?

Discretie gaat de deur uit

De afgelopen weken kwamen ze veel in het nieuws: Jutta en Jake straalden op de voorpagina van iedere roddelpagina die er maar te vinden is. En met een reden: de twee lijken op papier het meest onwaarschijnlijke paar ooit. Toch deden de tattoos en oorbellen van Jake het hart van de schaatster sneller slaan; gisteren kondigden ze officieel aan gelukkig samen te zijn in een nieuwe Youtube video. Ook is het stel totaal niet discreet meer wat betreft hun relatie: alles wordt momenteel op Social media gegooid, met de nodige consequenties.

Haters slaan toe

Dat Jake al jaren online haat krijgt, is voor niemand een verrassing. De Youtuber is er in het verleden van beschuldigd seksistisch en racistisch te zijn, en dit is nog maar het topje van de ijsberg. Maar dit was wel anders voor Jutta: ze was geliefd door heel Nederland op het ijs, maar ook daarnaast. Nu is dat echter omgeslagen en wordt ze overspoeld met haat-berichten van mensen die haar relatie met de Amerikaan niet begrijpen. Reacties onder haar laatste Instagram foto met Jake luiden: 'Iedereen heeft alle respect verloren' en 'Ik volgde omdat ik dacht dat ze een vrouw van klasse was. Het feit dat veel meisjes zich zouden schamen voor deze clown, maar zij niet? Jakkes! Trashy keuze'.

Moeilijke tijden

Jutta vindt het moeilijk om hiermee om te gaan. 'Want ik had nog nooit haat meegemaakt', volgens de schaatster. Geliefde Jake neemt het ondertussen ook voor haar op. In hun nieuwe video zegt hij: 'Aan alle Nederlanders: stop alsjeblieft met het haten van Jutta omdat ze met mij date', waarna Jutta hem bijvalt: 'Als ze je zouden kennen, één gesprek met je hebben, denken ze helemaal anders over je. Ik wou dat ik kon uitleggen hoe aardig je bent. Maar dat kan ik niet eens in woorden vatten.'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties