Jutta Leerdam denkt dat Jake Paul geen schijn van kans maakt tegen Tyson: 'Je bent gestoord'

Show & Tel
Jutta Leerdam denkt dat Jake Paul geen schijn van kans maakt tegen Tyson: 'Je bent gestoord'
Show & Tel

Jutta Leerdam denkt dat Jake Paul geen schijn van kans maakt tegen Tyson: 'Je bent gestoord'

Jutta Leerdam denkt dat Jake Paul geen schijn van kans maakt tegen Tyson: 'Je bent gestoord'

Jutta Leerdam kijkt niet bepaald uit naar het tournooi tussen haar vriendje Jake Paul en ijzervreter Tyson. Wanneer Jake haar vraagt wie zij denkt dat er gaat winnen, zie je de angst in haar ogen verschijnen. Zij is er namelijk van overtuigd dat Tyson, ondanks zijn gevorderde leeftijd, nog steeds over enorme kracht beschikt en voordeel haalt uit zijn jarenlange ervaring. "Ik vind je gestoord."

Geen vertrouwen

Gisteren gooide Jake Paul een video online op zijn YouTube-kanaal, waarin hij zijn opkomende tournooi met Mike Tyson bespreekt. Op een gegeven moment richt hij zich tot Jutta, die hij vraagt wie zij denkt dat er gaat winnen. Om het ego van haar vriendje niet te krenken, schaart Leerdam zich achter Jake. Maar in plaats van haar antwoord te onderbouwen, breekt ze het compleet af door drie minuten vol te lullen over hoe krachtig Tyson wel niet is en hoe gestoord Jake is dat hij hier übehaupt aan begint. Het is duidelijk dat Leerdam er in werkelijkheid weinig vertrouwen in heeft.

Spiergeheugen van Tyson

Jutta probeert Jake wat verstand in zijn harses te praten, door uit te leggen hoe gevaarlijk het gevecht is. "Ik denk dat je gaat winnen, maar hij is de opponent waar ik het meest voor vrees. Als ik alleen al naar hem kijk, hij is zo eng. Hij is supersterk en ik heb video's van hem gezien. En zeker, hij is nu wat ouder, maar als je gewend bent aan die kracht en je hebt zoveel getraind, je lichaam onthoudt dat,'' doelt Leerdam op het fenomeen spiergeheugen.

'Je bent gestoord'

Een vriend van Jake wil het gesprek vervolgens overnemen, maar Jutta is nog niet uitgesproken. "En ook nog eens: Jake doet dit nu vijf jaar." Jake corrigeert haar door te zeggen dat hij pas vier jaar op professioneel niveau actief is. "Ik denk dat dat nog erger is dan zestig zijn en je hele leven getraind hebben,'' benadrukt Leerdam. "Jake was vijf jaar geleden niet eens aan het trainen. Hij deed letterlijk niks. Hij feestte alleen maar." Vervolgens vergelijkt ze het met haar eigen tak van sport. "Als iemand net vijf jaar begonnen was met schaatsen, zou je niet eens mee mogen doen met een kampioenschap. Dus wat Jake doet is gestoord." Jake is even met zijn neus op de feiten gedrukt en grapt: "Dankjewel, schatje, ik hou van je." Jutta lacht niet mee: "Nee, ik ben serieus."

Bekijk de hele video hier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties