Jutta Leerdam en Jake Paul hebben trouwplannen

Show & Tel
Jutta Leerdam en Jake Paul hebben trouwplannen
Show & Tel

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben trouwplannen

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben trouwplannen

Het ziet ernaar uit dat de blonde schaatspoes en de Amerikaanse vechtjas binnenkort in het huwelijksbootje stappen. In een interview met Shownieuws laat Jake weten dat hij grootste plannen heeft voor de toekomst.

'Om te trouwen!'

Jutta Leerdam heeft zondag haar vent trots gemaakt door de 1000 meter in Heerenveen te winnen. Jake Paul zat haar vanuit de tribune aan te moedigen.

Inmiddels zijn de twee sporttalenten een halfjaar samen en afgelopen weekend was Jake in Nederland om zijn ijsprinses te supporten. Shownieuws besloot hem effe bij de lurven te vatten voor een babbel. De verslaggever vraagt Jake naar zijn toekomstplannen met Jutta, waarop hij antwoordt "om te gaan trouwen." Wanneer de verslaggever vraagt wanneer dat zal zijn, zegt Jake dat nog niet te weten.

500 meter

Jake Paul heeft zaterdag voor het eerst zijn engel in actie gezien tijdens een officiële wedstrijd. Op beelden die rondgaan op sociale media, is onder meer te zien dat de YouTuber de exacte tijd van Jutta wist te voorspellen op de 500 meter. "37,5", zegt hij voor de start van de race. Jutta reed uiteindelijk een tijd van 37,53 en werd daarmee tweede achter Femke Kok. Jake zat toen op de tribune naast de ouders van Jutta. Na afloop van de race, haastte ze zich naar haar vriend toe en kwam ze bij hem zitten.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties