Juultje Tieleman laat steeds meer huid zien en gaat topless

Show & Tel
Juultje Tieleman laat steeds meer huid zien en gaat topless
Show & Tel

Juultje Tieleman laat steeds meer huid zien en gaat topless

Juultje Tieleman laat steeds meer huid zien en gaat topless

Juultje Tieleman deelt op haar Instagram-account geregeld mooie en uitdagende foto's met haar meer dan één miljoen volgers. Ze verschijnt graag schaars gekleed voor de camera en heeft al eerder indruk gemaakt met haar killerbody in Tanzania en engelachtige lingeriesetjes. Maar dit keer gaat ze nóg een stapje verder: in een nieuwe slideshow zien we Juultje geheel topless over de camping van Lowlands flaneren.

Uit elkaar

Ongeveer een week geleden werd het bekend dat Juultje en haar vriend Koen van de bankzitters besloten uit elkaar te gaan. Samen lieten ze het volgende weten aan haar 1 miljoen volgers: "Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied.'

Heel verdrietig

De 24-jarige Tieleman vervolgde: 'We houden ontzettend veel van elkaar maar het combineren van werk en relatie is uiteindelijk niet gelukt.We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, we hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt. Nu is het tijd om het een plekje te gaan geven en het allebei te verwerken.'

Haat

Zouden haar nieuwe schaarse kiekjes dan ook nog een kleine roep om aandacht zijn naar haar ex toe? Hij maakte er in het verleden in ieder geval nooit een probleem van dat zijn vriendin graag veel huid liet zien. Koen nam het na de break-up op voor Tieleman toen ze daarna veel haat over zich heen kreeg. Onder de breakuppost schreef Koen het volgende: 'Dames en heren, laten we het even netjes houden. Het is allemaal al k*t genoeg, dus op zich zijn sommige reacties niet nodig'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties