Knettergekke Danny de Munk tatoeërt logo drankmerk op been

Show & Tel
Knettergekke Danny de Munk tatoeërt logo drankmerk op been
© BSR Agency
Show & Tel

Knettergekke Danny de Munk tatoeërt logo drankmerk op been

Knettergekke Danny de Munk tatoeërt logo drankmerk op been
© BSR Agency

Misschien is Danny de Munk nog steeds bezig met het verwerken van de aangifte wegens verkrachting die volgens hem onterecht werd gedaan, maar het lijkt er in ieder geval op dat de volkszanger de weg even goed kwijt is. Hij heeft namelijk op Instagram al zijn volgers geshockeerd en een foto geüpload van zijn nieuwe tattoo. En het is niet het minste plakplaatje.

Razend enthousiast

Torensgroot pronkt het logo van drankmerk Malibu op het been van Danny, het drankje dat bekend staat om zijn zoete kokosnoot smaak. Als klap op de vuurpijl is de tattoo ook nog eens geheel ingekleurd met de originele kleuren. De zanger zelf is in ieder geval razend enthousiast over het hele tafereel. 'HEEL BLIJ MEE !!!!!!!!”, schrijf hij onder de fotoreeks.

Reacties

De reacties onder de post zijn gevarieerd. Enkele volgers zijn enthousiast; zo schrijft iemand 'Prachtig!', en iemand anders: 'Mooi Danny en ook de betekenis ervan heb ik nooit geweten ik zag hem van de week al bij jou in de winkel ;). Hij is er mooi opgezet'. Maar niet iedereen kan het drankmerk logo waarderen. Een reactie luidt: 'Totaal belachelijk', en iemand anders zegt: 'Wel leuk, doe maar niet te veel dat is nog jammer. Danny misschien krijg je er nog spijt van'.

Over Danny

Danny was op twaalfjarige leeftijd al een beroemdheid in ons kleine landje, met zijn debuut in de musical Ciske de Rat. Aan het eind van 1984 was zijn nummer Ik voel me zo verdomd alleen de bestverkochte single van het jaar. De jaren die volgden bleef hij platen maken en hitjes scoren, maar niks had hem voorbereid op het succes dat hij bereikte met zijn rol als Marius in de musical Les Miserables. Dit lanceerde de Munk de wereld van musicals in, en hij scoorde hierna maar liefst 12 verschillende hoofdrollen op het podium.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties