Lang Leve de Liefde-kandidaat in shock door smerige online handel van date

Show & Tel
Lang Leve de Liefde-kandidaat in shock door smerige online handel van date
© BSR Agency
Show & Tel

Lang Leve de Liefde-kandidaat in shock door smerige online handel van date

Lang Leve de Liefde-kandidaat in shock door smerige online handel van date
© BSR Agency

Dankzij datingshow Lang Leve de Liefde blijft de mens tot nieuwe inzichten komen. Zo geeft deelneemster en sokkendealer Yoni de kijkers handvaten voor een carrièreswitch. Goed nieuws voor de 9-to-5'ers: als uitgeblust werkpaard dat naar een baas luistert, kan je blijkbaar ook gewoon je krokante kousen verkopen online.

Influencer Yoni én influencer Jari worden als twee view-junkies aan elkaar gekoppelt. Jari vertelt in de introductievideo waarom het hem nog niet is gelukt om te settelen: "Ik heb het echt zo druk. Ik heb echt geen idee wanneer ik op een date zou moeten gaan." Gelukkig heeft de bijna overspannen twintiger wél tijd voor nachtenlang logeren in de LLDL-villa. Geen enkel probleem. Yoni vertelt dat ze daten een "heel eng concept" vindt. Dit moet goedkomen.

Pure cringe

Bij binnenkomst herkennen de social media-strijders elkaar meteen. Via TikTok had Jari, die geen tijd heeft om te daten, Yoni mee op date gevraagd. Yoni heeft nooit gereageert en giechelt "maar nu staan we hier alsnog, hè? Ja!"

Yoni stelt in een vlaag van verstandsverbijstering voor om samen een video te maken. Jari kan zo'n excellent verzoek natuurlijk niet weigeren. Een paar seconde later staan ze samen een dansje op te voeren waarvan de kippenvel over je ruggengraat trekt. "Ik deed hem verkeerd,'' verontschuldigt Jari zijn mobiele onkunde. "Ja, waarom deed je dat?" vraagt Yoni geïrriteerd.

Handel in gebruikte sokken

Jari wilt weten wat het gekste bericht is dat Yoni ooit heeft gekregen op internet. "Of ik mijn gebruikte ondergoed wilde verkopen. Dat heb ik niet gedaan,'' vertelt ze. "Sokken heb ik ook gehad. Ze vragen altijd om gebruikte sokken." Jari zegt dat hij dat goor vindt. Geen voetenman dus. Yoni geeft toe dat ze wel eens sokken heeft opgestuurd. Hier raakt haar date helemaal van ondersteboven: "Niet! Hoeveel kreeg je daarvoor?" Yoni, met een scheve grijns: "100!" Vanaf hier is ze Jari kwijt. Die staart in het niets met verwijde pupillen en een openhangende laadklep. Je bekijkt het fragment hier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties