Liedjes Marco Borsato verboden op tv

Show & Tel
Liedjes Marco Borsato verboden op tv
© BSR Agency
Show & Tel

Liedjes Marco Borsato verboden op tv

Liedjes Marco Borsato verboden op tv
© BSR Agency

In het nieuwe tv-programma Tulpen uit Antwerpen coveren Belgische en Nederlandse artiesten hits van hun taalgenoten. Alle bekende namen uit de BN'er wereld doen er aan mee, maar één artiest mag absoluut niet ten gehore worden gebracht.

De Telegraaf meldt dat vanuit Nederland onder meer Danny de Munk en René Froger deel zullen nemen. Onze zuiderburen zetten muzikale geniën als Willy Sommers en Cleymans & Van Geel in om de strijd aan te gaan.

Dromen zijn bedrog = gecanceld

De in beide landen bekende Bart Peeters zal ook zijn stemgeluid laten horen, maar hij uitte wel flinke kritiek op het programma. "Ik wilde graag Dromen zijn bedrog van Marco Borsato zingen, maar van de ploeg van RTL 4 mocht dat niet", aldus Peeters in het Belgische blad Dag Allemaal. "Omdat er een gerechtelijk onderzoek tegen Marco loopt. Ik stelde daarna voor Drank & drugs van Lil Kleine te coveren, maar ook dat lag moeilijk, omdat tegen hem een klacht loopt wegens mishandeling. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een nummer van Herman van Veen."

Met zo'n strenge selectie blijft er weinig muzikaals over, maar met Herman van Veen zit Peters ongetwijfeld veilig.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties