Marco Borsato is klaar voor zijn grote comeback

Show & Tel
Marco Borsato is klaar voor zijn grote comeback
Show & Tel

Marco Borsato is klaar voor zijn grote comeback

Marco Borsato is klaar voor zijn grote comeback

Marco Borsato wordt niet vervolgd voor grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Een flinke opluchting voor hemzelf, maar ook zeker voor zijn kinderen. "Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel”, vertelt zijn dochter Jada.

Handtastelijke Marco

Het imago van de geliefde zanger werd vorig jaar januari compleet aan diggelen geslagen door Tim Hofman, die in een uitzending van zijn programma 'Boos' vermeende slachtoffers van Borsato een podium gaf hun verhaal te doen. Verschillende kandidaten en medewerkers van The Voice grepen de kans om te vertellen over het handtastelijke gedrag van Marco. Drie van hen waren minderjarig.

Gelukkig voor onze Vandaag is Rood-bruller besloot Het Openbaar Ministerie de zaak niet te vervolgen. Maar de storm is nog niet volledig overgewaaid. De zanger wordt naast het talentenjachtschandaal ook beschuldigd van de aanranding van een meisje tussen 2014 en 2019. Deze aangifte loopt nog.

Stap in de goede richting

Zijn dochter is in ieder geval helemaal in haar nopjes over de omslag van de situatie. "Een stap in de goede richting”, vertelt ze aan weekblad Weekend. "Ik was heel erg opgelucht en blij. Omdat ik dacht: gerechtigheid, eindelijk! Zo voelt het. En ook eindelijk het gevoel van dat er iets terecht gebeurt, heel fijn.”

Als haar wordt gevraagd hoe haar vader erover denkt zegt ze: "Voor hem is het pas afgelopen zodra de laatste stap is gezet, om het maar even zo te zeggen. Ik merk aan hem dat hij tot die tijd niet zal rusten. Het duurt lang, dat maakt het lastig. Je hebt het gevoel dat je niet écht door kunt gaan, want er hangt altijd narigheid in de lucht.”

The rise of the Borsato

Er zit dus een stijgende lijn in het humeur van Marco. Dochter Jada vertelt dat ze wekelijks met haar broers bij hem langsgaat voor een hapje. "Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien. Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties