Marieke Elsinga bedreigd door vriend Def Rhymz in lugubere videoboodschap

Show & Tel
Marieke Elsinga bedreigd door vriend Def Rhymz in lugubere videoboodschap
Show & Tel

Marieke Elsinga bedreigd door vriend Def Rhymz in lugubere videoboodschap

Marieke Elsinga bedreigd door vriend Def Rhymz in lugubere videoboodschap

Het is oppassen geblazen voor Marieke Elsinga. Het radiomokkel dat van de week een gebbetje maakte over de begrafenis van Def Rhymz, wordt nu bedreigd door een boze kennis van de rapper. "Marieke, weet voorzichtig met wat je praat met je mond!" Acute kippenvel.

Misplaatste grap

Marieke Elsinga raakte in opspraak wegens een misplaatste grap over het overlijden van Dennis Bouwman, die onder de naam Def Rhymz zijn meesterhit 'Schudden' uitbracht. Elsinga grapte dat ze dit nummer moeten draaien op het moment dat ze zijn kist in de grond laten zakken. "Zak, zak, zak, zak!"

Slap excuus

Helaas sloeg deze grol niet goed aan bij het luisterpubliek. Na 48 uur lang krantenkoppen halen en verzuipen in haatberichten, besluit Marieke met een slap excuus te komen op Instagram. Daarin stelt Elsinga dat ze even was vergeten dat ze live was op de radio en dat het gewoon een lollige conversatie tussen twee vrienden had moeten zijn. Deze verontschuldiging levert haar echter nog meer kritiek op, want hiermee zegt Marieke indirect dat ze achter gesloten deur wél zulke uitspraken kan doen. Yvonne Coldeweijer keurt het excuus dan ook keihard af. "Ze was zich er zogenaamd niet van bewust? Ze deed het doelbewust!''

Marieke, wees voorzichtig

Alsof Marieke nog niet genoeg is gestrafd door de media, krijgt ze nu een dreigende videoboodschap op haar dak van ene Agosu Bomani. Hij is een lid van de voormalige rapgroep van Def, Supersonic Cru. Dit lijkt niet zijn eerste dreigvideo te zijn, want de knaap heeft er als ware vakman een onheilspellend deuntje onder gemonteerd. Dat benadrukt natuurlijk enorm de ernst van zijn boodschap, die luidt dat Marieke moet oppassen. Na het bekijken van onderstaande beelden gaat Elsinga geheid wat extra sloten op haar voordeur zetten. "Marieke, weet voorzichtig met wat je praat met je mond!"

Bekijk de video hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties