Massa is Kassa is voorlopig niet te zien op de buis

Show & Tel
Massa is Kassa is voorlopig niet te zien op de buis
Show & Tel

Massa is Kassa is voorlopig niet te zien op de buis

Massa is Kassa is voorlopig niet te zien op de buis

De realityreeks rondom vakantieparkschurk Peter Gillis is niet opgenomen in de najaarsprogrammering van SBS 6 die Talpa vrijdag bekendmaakte. Alhoewel Peter zelf op Instagram druk blijft doorposten over een elfde seizoen, lijkt het toch alsof Talpa de rechtszaken van Peter wil afwachten totdat de show opnieuw wordt uitgezonden.

Controversies

Dat er gedraaid wordt voor het nieuwe seizoen, betekent dus niet dat deze ook daadwerkelijk uitgezonden gaat worden. Al weken zien we op de Social media kanalen van Gillis en zijn vriendin Wendy van Hout snapshots en spoilers voorbijkomen over het nieuwe seizoen Massa is Kassa. Zelfs op vakantie in Italië werd er flink op los gefilmd. Er zijn echter momenteel zo veel rechtszaken en controversies gaande rondom de Limburger, dat Talpa de pauzeknop koortsachtig heeft ingedrukt.

Fraude en mishandeling

De positie van Peter Gillis komt steeds meer onder juridische druk te staan. Naast eerdere beschuldigingen van belastingfraude en mishandeling, heeft het Landelijk Bureau Bibob hem nu ook aangemerkt als een vermeende criminele ondernemer.

Nicol Kremers 

Op 29 augustus moet Gillis ook nog voor de rechtbank in Den Bosch verschijnen voor de mishandeling van ex Nicol Kremers. Deze beweert dat ze aan haar relatie met Peter PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) heeft overgehouden. Volgens haarzelf was ze bang voor hem: 'Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen'. Nicol zegt ook helemaal geen contact meer te hebben met Peters kinderen: 'Nee, met helemaal niemand. Ik wil ze ook niet in gevaar brengen dat ze hun baan kwijtraken als Peter erachter komt dat ze contact hebben met mij. Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar'.

Beeldmateriaal

Via Instagram liet Peter gisteren nog weten 'weer een volle draaidag' voor het elfde seizoen achter de rug te hebben. We zullen nog even moeten afwachten met z'n allen of we dit beeldmateriaal dus ook ooit daadwerkelijk onder ogen gaan krijgen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties