Monica Geuze maakt date belachelijk: 'Kan het leuker hebben met een boomstam'

Show & Tel
Monica Geuze maakt date belachelijk: 'Kan het leuker hebben met een boomstam'
Show & Tel

Monica Geuze maakt date belachelijk: 'Kan het leuker hebben met een boomstam'

Monica Geuze maakt date belachelijk: 'Kan het leuker hebben met een boomstam'

Monica Geuze is flink op vrijgezellentoer. Zo wordt ze geregeld door paparazzi gespot in restaurants met verschillende kerels. In haar podcast met Kaj Gorgels vertelt ze over haar meest recentelijke date. "Dit kan ik ook met een boomstam!"

In de podcast Geuze & Gorgels lucht Monica haar ijskoude hart. "Ik had altijd het idee dat ik heel snel verliefd werd, maar dat is niet zo. Ik kan heel snel iemand het gevoel geven dat ik helemaal 'into' ze ben, terwijl dat eigenlijk heel erg meevalt." Zo gaf ze laatst een menselijk stuk drijfhout ook het gevoel dat er een dikke klik was. In werkelijkheid zat het toch iets anders.

Grijze muis

Geuze is van mening dat mannen in hun handjes mogen klappen als ze met haar op date mogen. "Je kan het veel slechter treffen,'' vindt zij. "Je kan ook een grijze muis tegenover je krijgen die wacht toch ze wordt geïnterviewd. Ik zou makkelijk met mezelf op date kunnen gaan."

De volgende keer kan de vlogpoes beter met kaarslicht en een Sauvignon Blanc voor de spiegel gaan zitten. Pakt vermoedelijk beter uit.

T*ringhond

Deze keer moest Monica even genoegen nemen met minder. Minder als in: een volbloed t*ringhond. "Hij komt binnen en ik zat daar al. Hij was te laat, t*ringhond,'' vertelt Monica. Ze laat een kakelende lach ontsnappen. "Goed. Het is gelijk leuk, gezellig, wijntje, flesje, dingetje, datje, hapjes." Klinkt goed. Of toch niet. "Vrij kort daarna had ik al iets van: dit wordt hem niet."

'Kan ook met een boomstam'

Ze vertelt dat haar date haar vervolgens meerdere berichtjes heeft gestuurd, waarin hij duidelijk maakt hoe gezellig hij vond. En dat hij niet snel zo'n 'vibe' met iemand heeft. "En ik denk dan: ik vond het ook gezellig hoor, maar dat kan ik ook met een boomstam hebben."

Podcast-collega Kaj Gorgels schiet in de lach. "Het laatste zetje heb je hem nu wel gegeven,'' doelt hij op de arme date van Geuze die de grond in wordt geboord. "Gezellig hoor: maar dit kan ik ook met een stoeptegel hebben!"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties