Monica Geuze deelt intiem nieuws: 'Ik heb altijd infecties daar benee'

Show & Tel
Monica Geuze deelt intiem nieuws: 'Ik heb altijd infecties daar benee'
Show & Tel

Monica Geuze deelt intiem nieuws: 'Ik heb altijd infecties daar benee'

Monica Geuze deelt intiem nieuws: 'Ik heb altijd infecties daar benee'

In Geuze&Gorgels doet Monica Geuze zowaar een intieme onthulling tegenover podcastcollega Kaj Gorgels. De conditie van haar liefdestunneltje schijnt namelijk niet in opperbeste staat te verkeren. "Ik heb constant infecties."

Het gaat behoorlijk van 0 naar 100 in de meest recente aflevering van podcast Geuze & Gorgels. Waar Monica de aflevering aftrapt door aan Kaj te vragen hoe het met gaat, antwoordt hij 'slecht', omdat hij last zou hebben van aambeien. Later blijkt dit een grap te zijn, maar Monica voelt zich al geroepen om haar eigen kwaaltjes uit de doeken te doen.

Spiraaltje

Zo blijkt dat Mo vaker een schimmel tussen de benen heeft dan de Spaanse Goedheiligman. "Weet je hoe dat kwam? Omdat ik een spiraaltje had,'' verklaart ze. "Na mijn zwangerschap, omdat ik dacht: aan mijn lijf even geen polonaise. En volgens mij zit er iets in die spiraal wat mijn lichaam wilde afstoten, dus dat was mijn reactie daarop."

Natte handdoek

Volgens Geuze begon het met een kuurtje ieder halfjaar, maar al gauw werd de toestand beneden zo grimmig dat ze maandelijks met een natte handdoek tussen haar stelten moest slapen. Kaj komt ondertussen niet meer bij. "Ja, vind je dit nu echt iets om te lachen?,'' zegt Geuze gepikeerd, die iets deelt waar volgens haar heel veel vrouwen mee kampen. "Nee, maar ik wist gewoon niet dat je dan met een natte handdoek aan de slag moest,'' giechelt Kaj. Geuze: "Ja, op een gegeven moment deed het zo'n pijn, dat ik niet meer normaal kon liggen."

Invloed op liefdesleven

Monica wil de ernst van de situatie benadrukken door uit te leggen wat het met haar liefdesleven deed. Zo zou ze uiteindelijk nog maar één week per maand in staat zijn geweest om de horizontale tango te dansen. "Het begon echt mijn leven te beheersen."

'Haal dat ding eruit!'

En toen? Geuze besloot de spiraal eruit te laten hengelen door de huisarts, die overigens beweerde dat het daar niks mee te maken kon hebben. Toch bleek het verstandig dat Mo luisterde naar eigen intuïtie en jeukende vleesportemonnee. "Sindsdien heb ik het serieus nooit meer gehad." Ze tipt de luisteraar: "Heb jij een spiraal en heb je hier last van: haal dat ding eruit!"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties