Monica Geuze trekt aanstootgevend pakje aan en onthult haar cupmaat

Show & Tel
Monica Geuze trekt aanstootgevend pakje aan en onthult haar cupmaat
Show & Tel

Monica Geuze trekt aanstootgevend pakje aan en onthult haar cupmaat

Monica Geuze trekt aanstootgevend pakje aan en onthult haar cupmaat

Eerder deze week organiseerde lingeriemerk Hunkemöller een fashionshow en uiteraard hadden ze hiervoor heel influencend Nederland uitnodigd. Zo stond ook Monica Geuze op de gastenlijst, waarbij van haar verwacht werd dat ze kwam opdraven in de gepaste dresscode: bloedhete lingerie. De voormalig vlogster wurmde haarzelf daarom in een kanten pakje en liet op TikTok exact weten welke maat ze draagt.

'Siliconen?'

"Ik ga even een outfit samenstellen,'' zegt Monica in een video op TikTok, met een berg kleding in haar armen. "Er is een ding wat ik sowieos aandoe. Dat ga ik meteen even aantrekken." Vervolgens verschijnt ze bijzonder schaarsgekleed in beeld en vraagt ze om advies van haar fans: moet ze een jeans aantrekken of een pantalon? Een hersenkrakertje dat haar half miljoen volgers wel even zoet houdt.

Een genereuze meid is het wel, die Monica, want ze geeft zomaar prijs welke cupmaat ze heeft. "Ik draag nu zelf een 75 C," verklapt ze in de video, waarna sommige volgers in de war zijn. "Heb je je siliconen laten verwijderen?"

Borstoperaties

Monica heeft in het verleden meerdere borstoperaties ondergaan. Omdat ze het van nature met twee bescheiden molshoopjes moest doen, liet ze de boel tijdens een eerste ingreep vergroten naar een cup B. "Een heel lief, klein, secuur maatje,'' vond ze zelf.

Niet veel later werd de presentatrice onverwacht zwanger, waardoor haar borsten ontzettend gingen groeien. "Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen." Daarom ging ze op aanraden van de arts nogmaals onder het mes voor grotere implantaten. Iets waar ze achteraf totaal niet blij mee was. Na veel wikken en wegen besloot ze uiteindelijk deze joekels weer te verwijderen, zoals ze laat zien in een video op TikTok.

Pikante outfit

Implantaten of niet, de borstpartij van Mo is nog steeds om over naar huis te schrijven. Bekijk hieronder de pikante outfit die ze droeg naar de lingerieshow:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties